Tuesday, January 29, 2008

My weak Tuesday...




emm sedap kan i/cream brownie ni.. had lunch wt my buddy at Chillis, aku makan the usual main course wt dessert. gosip2 cite itu ini bagai... pastu kol 3 perut aku mula memerut. tp not la coz of makan mende2 ni ada lah yang x betul gamaknya.

i bought this from a colleague, sekali aku habak terus sampai..biasa org pakai utk letak kat tudung, brooch ni aku cadang nak pakai during the wedding this weekend. but cam x gah jer pun ye gak, so aku nak redah klcc nnt pi carik yang lagi gempak gitu...

Konsepnya wedding ni kampung style, wpun byk ler artis orang2 gemer yang datang to wedding tu, but mak pun nak gak melaram. dah lama kan x berkebaya bagai...

Have i told you that i m attending Vernon's artist Wedding?

13 comments:

Hope said...

That Chilli's ice cream looks yummy...I miss lepaking at Chilli's @ KLCC..

Hannan said...

yess... kampung style
sape2 nak tgk akak korang ni dok masak gulai dalam kawah.. sila dtg yer....

aNgRiAni said...

~ ermmm...sodapnyer...yummmy...aiks! bukan ker kak red on diet? ngeh..ngeh...ngeh...kak red, nt kirim salam kat ning yer. bestnyer akak leh gi wedding dia...

~ dah lamer tak makan nasi minyak...

Purple 28 said...

ning baizura isn't it? How come you got the invitation..bole bawak kita skali..

mollyjinxed said...

wallaweyy
kak red jgn lupa amik byk2 pics tau masa wedding tu nnt

one love said...

akak, kirim salam kat artis tu yer...
i love her!
kalau idak, saya joined dah jadi ajk kecil-kecilan utk majlis dia, tapi sibuk bebenor keje... (walaupun artis tu tak kenal saya pun) hik hik hik!

selamat makan yer!

viruspadu said...

wah kelasss akak gi wedding ning kan

nnt harus la amik gambo sakan kat sana kan...

amik gambo ngan ning tau

mikaounik said...

wahhhhhhhhhh akak pegi ning kawin erkkk...glemerrrrr mak merah nnt...

caya laa kak..
nnt akak tgkap gambo byk² erkk..
saya ni x di jemput so dpt tgk gamba pun jadi lerrrrr

Mieza said...

salam...bestnya dpt pg ning kawin..duduk bersila lg..kak red jgn lupa ambik gmbr ya...

Anyway..mieza suka baca blog kak red..slmt berkenalan :)

Red Mummy said...

ye nnt aku amikkan gambo ning banyak2 untuk korang

bergantung le bape dekat jarak aku ngan dia kan..

artis mana lagi yg korang nak aku amikkan, meh aku snapkan

kena bwk 2 kamera camni weihhh

darling8tabby said...

bestnyer red...u're going ek..make sure sure snap foto banyak2..and eat for me oso..hehe

Being Normal said...

k red, nak ikut!!!!

Ms_MER said...

wahh dpt invitation gituu..klu ade datin seri ct, amik gambonyer skali yekk kekkeke, poyo jaa