Thursday, January 17, 2008

Sweet Thursday...




Aku bahagia sangat hari ni kat opis. bahagia to be wt my old team. they do miss me too. pepagik Ms Chocho dah booked me for lunch, Ms Bunga too, of cos Ms Tall pun nak join. Borak gosip ngumpat...for an hour. See the green plastick bag, Swatch watch utk aku bawak kecikkan tali besinya, dah seminggu berperam.



Baru nak makan, pakcik muda ni terpinga2 carik meja, my team too so kita menyempitlah dok meja berempat makan for 5 pax. Dia selalu claimed dia pandai cakap melayu, aku cakap melayu laju gila terpinga2 dia nak catch up. Tu lah ko, jd org msia, cakap melayu pun x pandai berpatah2 kan...


Ms Chocho pipi penuh dek porridge. Sapa2 yang dah dapat wedding invite for Ning's wedding, jenguk2lah tengok Ms Chocho ye... Her sister is the one yang jaga insurance Ning. Vern - aku wakilkan Ms Chocho je lah ye...



Ramai orang tanya napa aku x dapat invite for Ning's wedding though Vern is my fren...i m not Ning's fan, i m Vern's fan. boleh? hahahahahaha....it s ok man.



I love my Thursday today...i left office at 545, and straight to Abang's school. Ngam ngam soi.



2 comments:

shalyafzan said...

kak red..gmbr dlm entry u semenjak dua ni xde yg berkaler merah pon??hehehehe...saje kaco kak red..i am quite new laa jugak here..yg bestnye..u nih rajin gile update..sehari smpai 2 3 entry..hehehe..best2..bosan2..blk2 klas..tensen2 study..jengok page u dulu..hehehehe...

Red Mummy said...

ada...

mestilah ada

kalo x de bukan red diva namanya