Tuesday, January 29, 2008

Holiday mood...

kowang ni kan mmg nak kena cubit tau, org kata org baru set appointment dia dah riuh nak tengok gambo rambut baru bagai la...

kalo ada mak dah tunjuk dah nyah, masalahnya mak ngah carik time nak membuatnya makan jam gak tu...soon ye soon.

anw, i need to go for a short holiday, not during cny, x sompek den heh...on March is the best.

not so far, not so near, so so jelah. sila lah promote tpt2 yang korang rasa best for kids to explore, for parents to hv fun gitu. boleh?

macih....

12 comments:

Ms_MER said...

p Langkawi laa..memacam ado, mak apak pon ble rilex gak

Jelly said...

Bukit Merah Laketown Resort....

Ziana said...

kak..
tuh kat blog sy pi tgk..
Air Asia wat promo..
dlm and luar msia..
price pon menariks gak!!


Booking Period: 29 Jan - 3 Feb 08
Travel Period: 26 Feb -15 May 08

alang2 kan..
over the sea ajek..
dpt 4-5 hari jd laa kan..
Phuket ke..
Bandung ke..
nak ke HK pon ok gak..
bebudak suke!!

mikaounik said...

pegi laa bercuti di atas air..
star cruise...:)

jom langkawi bln3 ni :)

cepotet said...

langkawi! erni pun gi cuti cuti mesia ke langkawi bln march nanti. syok!

awieworld said...

langkawi...sure ngetoop...g la kak...underwater world...bebudak sure tinggalkan PS2 kerana iteeww!!,,ahaks!!

Nad said...

SENTOSA - SINGAPORE!

Wuhhhooooo .... :p

MNN said...

pi Macau.. then naik ferry gi hong kong.. pehtu gi disneyland hong kong.. balik naik ferry ke Macau.. then fly balik Malaysia.. 5 or 6 hari kira cukup ler tuuh.. :)

pepari said...

K Red, kalo nak bebetul dekat try la Tiara Beach Resort,PD...fun for ur kids to xplore with their swimming pool yg kononnye the biggest in...mesia kot? hehehe...sure abang n gegirl tamoh balik bilik nanti eheheheh...

muin said...

Singapore pn ok k.Red..tp klu dlm negeri..langkawi laa mcm2 ado kata ms_mer..erk

Red Mummy said...

spore insyallah mid year akak pi

payah2 kuor masuk pi sana sini, tido je balik VA

kan abih citer

anw all thanks for yr tips..

budleee said...

kak red

gi lah indon

gi shopping ker, atau gi relaks kat spa..