Thursday, January 31, 2008

My morning wt the little diva...

i had a chance to send gegirl to school this morning. aku kena pi meeting at menara so might as well go straight from home. my princess is wearing my black sunglasses, dia mintak satu for her own tapi asal beli je bengkak bengkok patah riuk.

muka mak nye agak pucat pasal mak nya pakai gloss bila dah sampai parking opis...



sampai depan pagar, cikgu mmg dah tunggu, drop off jer..x nangis happy2 suka riang ria dia pi sekolah. rambutnya ikat tocang satu arini, tuko style lah, asik tocang 2 jer, terkejar2 la aku nak siapkan. lgpun aku ada belikan dia getah lawa for kids, suka lah dia dpt show off to her frens.

leave the bag and pi assembly. mlm nya dia ada homework, aagk susah gak lah in chinese, so sirman tanya abang and he tolong ajarkan. salah betul agak2 udah lah. kalo tanya si kecik harus lah mmg tak tau.

and aku pi kerja baru aku perasan minyak dah kedaung. ngan selamba jer gak lah aku pi menara, ke tower and balik rumah. blame mr husband kalo aku tersadai tepi jalan, awat x isikan kan kan...


dahlah merajuk ngan pakcik tu pasal lunch tadi..

6 comments:

pu3nemo said...

comel giler gegirl pakai spek tu..da besar sure vouge giler nti...

A Z R A said...

gegirl is sooooooooooooo cute!!!!!!

eiza said...

hak hak hak...

ala..majuk2 sayang...

Ziana said...

alalala tomei nye minah kecit nih..
:)

kak...kawan2 ramai..
roger2 laa if tesangkot tepi jln..
:)

budleee said...

dont' worry kak.. honday city tu jimat minyak giler.. tapi jgn la dah dia menyala minyak nak habis akak gi genting... tu sajer je nak jadi diva in distress :)

mikaounik said...

fuhyyooooooooo vogur tue...mcm mata belalang..opsss.kak jgn mare..joke jerr