Sunday, January 27, 2008

Jejak Midvalley...

demi permintaan ramai yang nakkan gambo size beso so besolah gambo2 selepas ini ye... saje je gatal tangan aku kecikkan gambo, cam best le pulak bagi korang sakit2 mata nak tengok. hiks.. ampung all!



letih bangat babe, aku byk entry lam draft tp mls nak publishkan while i was out whole day wt my family. kena taji dek anak2 pi Mvalley, takde barang utk aku or sirman pun, semua barang anak2. mainly for abang...



baju oren yang aku pakai tu, sirman bought for Abang from Texas gak lah...gila beso kebana. mak nya pun boleh pakai. nak tunggu abang beso pakai huii lambat makan taun lah, aku sebat dulu...



rasa cam budak2 jer aku pakai tshirt tu, dah shirt utk bebudakkan..tp mak dulik hapa...x de tulih 'meant for kids only' pun. hiks..






6 comments:

MNN said...

ooii red!!

Aku bru bgn dr hibernate.. sorry bear, terpaksa guna istilah beruang.. :)

Mesti ko dah blk dr hajris.. Ye ah entry pun kul 330am.. sorry aa weh.. aku bongkang x ingat..

:)

maelbest said...

oit,..
o kak,..saje jer eh letak gambo kecik,..hahahahah kejam,..yg cencaru bakar tuh,..nampak cm ikan bilis je,..mikir gk,..cukup ke lauk ika bilis seor jerk,..hahahahha

Beruang Madu said...

hikkk... pakai istilah beruang ker?? hibernate tu kalau masuk 12 jam ke atas macam red mummy ni kalau membongkang ujong minggu.... apa pun tak ingat...

mid valley ..utk anak patung ...yerlah..latelay aku banyak bermain kat sana..so nanti aku nak beli anak patung bogel utk baju kimono ad tu

Ms_MER said...

maknyer pon size ala2 budak gak, blasah ja la tshirt tuh kekkeke

dudiey said...

kak red, u went to midval yesterday ke?

i was there too. kalau terjumpa kak red ok gak.

tapi org ramai sgt. been reading ur blog all this while. hehe;p

Red Mummy said...

mnn - ko tu manjang je membongkang siang malam tau..kalah aku

mael - kalo besokan gambo cencaru harus jadi paus

bang bear - carik je barbie, leh ler kimono tu bertuan..

ms mer - ada part ala2 size budak gitu hehehehe

dudiey - kalo ko jumpa akak, pengsan ko tngok akak x de diva2 nyer, anak2 jap sorang mokak sini sana..