Wednesday, January 23, 2008

My blog is for everyone...

sory mory morning glory...


kecoh hari ni bila sms email bertubi2 masuk mintak saya invite all of you to my blog. I didnt mean to make a 'slumber' private blog tapi Sirman la paksa2 aku tutup kejap.


Kaedahnya my blog is too heavy, i told u kan that we are transferring this blog to somewhere so dalam projek2 itu terpaksa la katup kejap. Insyallah, i will make an annoucement once kita dah fully set up on the new project.


actually bila keadaan begini terjadi, awak semua kena cepat2 divert to Sirman's blog. Itu blog kedua saya kiranya wpun aku cukup le menyampah ngan kaler blog nya yg very the putih ittewww...merahnya secoit sangat.


I put my entry dalam Sirman's blog if my blog goes blackout gitu. Sila save ye Sirman's blog...


yes satu lagi, pasni dalam blog ni aku nak lebih all out, aku rasa sejak 2 menjak ni aku terlalu sgt menjaga ati korang, apa yang aku nak tulih pun kena pikirkan hati korang, yet this is my blog. So sila dendiam je lah kalo aku over all out, i have to say from my heart not for yr heart.


matiklah nak melazer gitu kan~!


Good day everyone...

20 comments:

Beruang Madu said...

Orait.. orait kami tunggu ... kami tunggu era letup meletup tu kan... nak belajo jugak gaya melesar tahap mahadewa nih... tahap petir petir ni tak cukup

MNN said...

welcome back red!! He he drama giler hari nih.. :) glad tat u r back!! :)

budleee said...

hiksss ape gunanya tak laser kak red, it is SOOO not diva.. kalau tak diva, mana leh pakai title red diva ituews :D

maelbest said...

hadoih,..perit gile bile bgn ptg td nk bukak blog nih x leyh,..tetibe kna sign in n invited readers only,..harus la kan,..terkezuttt,..
haha,...kak red jgn uat lg cmni,.x sesuai okeh,..hahah,..mcm mnn ckp a,..drama giler,..menggelabah gk td cri emel kak red,..apalpakalolo la segala mak nenek keluar,..ahahha

Red Mummy said...

bear - takut ada yang menyampah je gitu kan kan kan

mnn - drama nya kejap jer, x sampai ati laa....

budlee - ye ye yeeee

mael - ha ko tu lah bila dah tang gini baru nak carik email aku apalkololo ko panggil/ hahahahaha lawak la ko

sweethOneY said...

hihi..
sy pon igtkan kak red dh pvkan blog..
buat terkejut ajer :D
maklumlah dh lama x online..
igtkan dh ketinggalan..huhu

syamsulariff.com said...

ala takleh masukla..only selected reader je rupanya..takpela siapa la diri ini :(

myramirza said...

Yes I love reading your blog! Always put a smile on my face...so please don't "privatise" it.

muin said...

terkezut kucing dbuatnya...nk trkluar segala air idung..huhu sama la td..cpt2 cari email k.red yg mcm mail ckp tu..alih2 ok..lega

Ziana said...

haa hamik!
sume kelangkelibut dok igtkan balik email kakred..
hehehe..

mael tu paling lawak...apalkololo sume kuar..
hehehe...

kak...jgn wat hal lg kak oi..
dok godek2..
kan sume dah berdrama!

cepotet said...

phew.. ingatkan kak red mmg nak privatekan blog ni. blur kejap bila takleh masuk sini tadik.

kak red, kalau bleh jgn la privatekan ek. enjoy baca akak nye entry.

ak_0143 said...

fuh... smalam baru nak antor emel... tgk2 org first yang akan antar... so lepak2 dulu la tunggy org len...
rupanya tutup jap sebab nak maintanance kelazeran kak red huhuhu

lazer jangan tak lazer... u have the right here...

Heartless Devilish said...

waduh waduh..
gelabah jap persal jadi private..
dok klik klik satu hari...
hehehehe...at last..welcome back kak red....
kali nie mmg nak save link incik sirman nye blog...
seb baek ader save email kak red..
dah jelang tgh malam..tgk still private.. terpaksa la saya email..
sian mael...segala apalololo..
hahahahaha...k la..nak gi jumper dentist....

ashketyed said...

sumer tergezut ngan kak red ni......dah ler tetiap hari kejap2 bukak redmummy punye blog....satu hari xkurang 5x ler bukak blog tu...alih2 kena private.....seb baik ingat red diva punya email.....
;)

Alam Setia said...

ah ha... lezer tak lazer, itu luahan hati kita. sapa yg terkena atau terasa, dialah yang bersalah.

flinty.farah said...

ahaks.. kater diva kan, harrrussss la melazer yer dok kak red?
btol tu sy pun rase kalau dah blog kita tu, suke hati perut limpa kita la nak tulih ape, yer dok?
hehehe..

maelbest said...

ooh,..motiff,..semua gelakkan mael eh,..xpe2,..bia la,..yg penting dh leyh bukak blog meghah yg vast ni,..hahahha,..

Si+i n0oRaLiN@ aHm4D said...

eh! dah elok eh?br pas email akk.
so abaikan jer email sy tu yer kak...=)

capik said...

tertungu2 blog baru neh...kaler kompom merah gak kan

cHiQuE CoMeL said...

huhuhu sib baik private nyer kejap... chik sokong sesgt klu kak red nak all out lepaih nih. blog kak red so ikut sukatik kak red lah nak citer apa... lepaskan ajer segala yg terpendam di hati ituh. hiks :)