Tuesday, December 18, 2007

Counting the days...




aku ni ngah mood nak cuti panjang.



i m going for long leave, sampai la jan. as if la aku nak pi holiday ke Houston tu. Bila depa tanya aku nak pi mana, aku jwb pendek jer...




'lepak ngan anak2 jer....'



Dari u melanguk kat umah baik lah u datang opis - ni kata Future boss aku.



Dema ni x paham gamaknya defination melanguk kat umah VS lepak ngan anak2 ???




I just wanna have a very long holiday, tido lambat, bangun lambat, jalan2 ngan anak2 aku. Like i said again, mcm le nak berjalan jauh, tp to be wt yr family x semesti kena pi holiday. Aku cuma nak relax, before i start my official job wt the future next year.



I plan to....


em..better dont plan, kang x jadi hapa.

Wa blah lu lar...



13 comments:

mikaounik said...

wowowooo cuti lama erkk...
selamat bercuti kak...

selamat hari raya aidil adha..
maaf jika ada slaah & silap

muueeeekkssx

muadzlife said...

betoi tuh red...quality time ngan anak2 tu yang mahai...
lepak2..makan ngan derang..tengok muka derang pun dah syiook..hehhee..
sama le kita temp single parent..dok berbondong2 le bawak anak tgk wayang, p jejln....slalu jer makan kat luar..nak masak cam x best lakik xdek ...huhuuu..
camat ari raya..semuga menjadik ibu yg mithali..

Josh said...

Unplanned holidy can be interesting sometimes. Walaupun Josh takde anak lagi, Josh rasa lepak ngan anak-anak pun seronok kekadang.
Happy holiday. Harap cuti panjang ni dapat menceriakan dan energise Cek Red.

Ziana said...

selamat becuti pjg laa ye!
jgn blog besawang dah laa
hehehe...

selamat hari raya haji!
:)

it's me shy said...

salam

Salam aidiladha kak red.
nak bercuti usah ler carik tempat jauh skrg keadaan banjir x menentu. apa2 pun mmg seronok melayan anak2 ni.

izal said...

Selamat Hari Raya Haji KakRed...Mohon maaf kalau ade yg silap...sama le kita start esok cuti sampai new yr...besttt..

Ceera said...

ye, kakred gi la coti panjang, tapi blog tetap update kan, nanti semua orang meroyan tengok kakred tak update...

=P

Mrs. Sheikh said...

kak red..dtg labuan aaaa

mad redo1 said...

tak plan apa2 tup, tup:

"bang! aku ada kat kT nih, datang amik aku skang!"

hehehe...

Red Mummy said...

was thinking to get my blog an annual leave

tapi korang sure x approve nya lah

Ziana said...

NOT APPROVE!

hehehe..
sy keje kak..
so tlg update oke!
:P

ade gak bahan bacaan di opis..
jgn bg sy tenung entry2 yg dah basi..dah besawang...
:)

mad redo1 said...

alah, zaman wireless nih, nkao gi cooti memana pung bley blogging bagai, so takyah cooti le blog nkao nih... pekebende cuti pun orang carik inikan red mummy...

hehehe...

MNN said...

ahli dewan, telah bersidang..

bahawasanya kamu...

redmummy...

tidak diBENARkan sama sekali utk cuti blog!!

Sebarang rayuan, tidak akan dipertimbangkan.

Sekian.