Tuesday, December 25, 2007

Dating wt the boy...

Aku berajat sangat nak pi pavillion, i hv the parkson's voucher RM450, tapi shop kat KLCC sungguh membosankan. Plan awal nak pi Pavillion, tapi abaikan je niat tu bila hujan lebat petang tadi.


Dalam hujan lebat gak aku n my sweet boy redah pi Hero, near by our house. 2 kali round parking talak jugak lapat, so in between 2 cars ada kosong aku double park, kalo dedua keter tu nak kuor memang no hal hosey.

Berpayung le aku 2 beranak cross to Hero. I took udang, 3 kind of fishes and sotong, 3 types of sayurs. cecukup le tu utk aku 3 beranak.

Bila dah abih beli barang dapo, lapo le pulak, nak balik masak woooh malas, so aku bawak si kenit makan for our early dinner. After semayang, abang mengaji. done wt that, he sambung buat Maths pulak, by the time aku blogging ni, dia dah almost done and tak sesabo nak melayan kartun.



I told him during dinner tadi, starting next year, kartun dah takde lam Astro, he dok tanya y y y...

aku jwb simple jer...

1. Astro suruh daddy amik the cheapest package.

2. Daddy x nak abang tengok kartun lagi dah, lgpun kat rumah nenek, Abang boleh tengok kartun.

Yey, lepas dah tekak aku, sok2 menjawab le Daddy dia ngan dia nanti. Gua talak tauuuu!!

9 comments:

Hannan said...

i thought the cartoon channel comes for free.... hahaha...
my house need two tvs becoz my nephew and niece need the disney channel 24/7 on...

Red Mummy said...

cuti sekolah aku amik balik package kartun tu

ko biar benar kartun kat astro for free bukan leh pilih2 ke..

astroooooooooooooooooo!!!

Ziana said...

kartun bayo kak....
astro sy xde kartun..
coz xde sape nengok...
:)

kakkkk..
sebaik akak x pi pavilion hari nih..
hazab nk masok paking!!

Hannan said...

hahah.. tu saya x tau la akak oiii... dah 3-4 bulan x tgk astro ni... heheheh.. astro x sampai siaran ke sini. biler nak start anugerah ni? x sabar nak menang award ni!

Red Mummy said...

ya udah

nan buat saspens jer

aku dah tepon astro

hehhehhehhe

cadang nak amik yang murah, the cheapest package tp kang ada orang houston tu bila balik jerit tak dpt tengok bola lakkan

so terpaksa le aku amik yg 2 mini package

sports and learning.

aRa said...

Hurmm...astro ceria tak free ke??tapi 2 la...local cartoon..Agagaga..

Shah said...

Abis la anak2 u berlari ke hulu hilir bila tak de kartun nak di layan. Sib baik rumah uncle beruang tak de kartun kalu tidak mesti diorang lari datang sini nanti :)

:: NBC :: said...

boleh je mummy amk package yg ada kartun, tp time nak soh kids study, mummy lock channel tu, kena masukkan password, time cuti sekolah, unlock..

mikaounik said...

sian abg tak dpt tgk cartoon...
tapi kak kalo layan cartoon network mmg best tau :)