Monday, December 10, 2007

Yucksss!!!


terima kasih pada makcik kiah yang berborak sakan ngan aku sampai aku terkulat2 mata ngantuk kat opis... kalo tau baik aku layan DVD tau, suka ko kan!! .... tapi takper citer yang makcik kiah gesek, mana2 movie pun x de.

ding dong arini aku sambung balik kemas rombak my office.

cuba teka aku jumpa apa?
i found this!!!


evidence ni, harus kena simpan. Bithcybitchyo is reading my blog, u think i can forget u?





5 comments:

Ziana said...

makcik kiah mane lak dok borak sakan ngan akak??

erk!! lalats again??
yucckkss!

okidokisan said...

hmm..saya tahu cerita itu..

simpan kak..simpan..

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Salam Red...
Opah tak faham lerrr... kan dia tulis luv you kat kad tu... apsal yukk pulak? Oooo... nostalgia lama ek?

Lily.Lulu. said...

ohh .. ini memang memori nih !!

Red Mummy said...

opah..

cerita lama yang annoying kak

sangat menyakitkan jiwa raga

aku sumpah betina sundal itu!!!

since she reads my blog and read this comment, so here u go, hey sundal, sampai bila2 ko x merasa aman idup, i curst u!!!