Wednesday, December 26, 2007

Wed lunch...


br aku blog ceceh pasal takde air kat BTR, tu diah mlm tadi nya news kuor kat TV3. yang aku ingat dia ckp 'pihak SYABAS sedang berusaha menangasi masalah ini'

aduhai, dah bertaun2 macam ni bang Bas oiiii...


mata tetappppppppp kat tv tu!

aku masak simple je la, budak2 bukan makan pedas. sup sayur bayam + carrot + fishball ngan selar goreng. ikan tu special for gegirl, dia hantu ikan, specially part2 yang rangup2 tu. Abang lak fav ngan fishball.



aku makan sapa nak teman lak ye.........

8 comments:

mikaounik said...

kak
xder xiter katun diorang layan tgk perr ??

ita.itu said...

haha..bang bas ckpnye...kak red msk utk bebudak la yg paling senangkan..

Ziana said...

simple2 camtu yg syok mkn..
selera jek
:)

Yatie said...

sedapnya sup sayur bayam.. yummy...

Red Mummy said...

mika - kartun ada lagi, astro kata next bill 10hb no more kartun ehhehehehehe

mmg simple sedap makan, tp kalo bapaknya ada, cili api harus adaaaaa

babyarisha said...

akakkkkkkkkkkkk
laporr....

Beruang Madu said...

BTR takder air... isu basi... salah korang jugak dok mengundi org yg sama... heheeheheee.. nasib VA ada air..kalau tak tak jadi sup bayam tu..

Red Mummy said...

baby - carik kat dapo!


bang - ada sekali VA takde air la, ko lupa ek??? berjajan2 aku anak banak blk umah mak aku, oh ari raya ke3 takde ari aritu haahhahahah