Saturday, December 15, 2007

Gegirl's Nite... Part One







i tried so hard to sleep, memula mata punya la hazab ngantuk, bila dah landing, tambah segar lak. Little princess pun x leh tido gak, rasanya dia kalo gini mesti siang tido kat umah neneknya, so this is the first part of the nite yang dia bikin.


Menyumbang kepada lagi susah la aku nak tidur melayan dia.

8 comments:

Ira said...

kak red blh tak kita nak tanya pasal org yg buat langsir tu.....Dah lama saya dok menjengah ke sini. Tapi, kali nie baru nak drop msg.

Ziana said...

pic no.2
sebijik mcm akak kalau tgk dr sisi..
kan?
sah sah akak mak dia :P

tp mmg sebijik..
ngan gaya tgn nye tuh..
huh? little diva!
so sweet!

Zana Sadri said...

akhirnya... kembali membaca tapi tak dan nak menyumbang dlm blog sendiri...moga sihat hendaknya kak red n abg n gegirl k.. take care.. :)

Red Mummy said...

ira - shoot me an email pls

ziana - tau takperrrrrrrr!!

zana - ko x abih pantang lg kan? sempat lagi tuuu

pu3nemo said...

ha'a la pic no 2 sebijik cm mummy..

muin said...

comel nyer Gegirl mcm mak nyer gak..

ironicgirl said...

terlebih gula kot..cam anak buah kita..klu terlebih gula tuh dia terus nak terjun 10 tingkat kerusi haaa..bila dah dia wat camtu..akak ipar kita ckp "haaa..terjun tu biar kepala tu pecah tp jgn sampai barang2 mama pecah..kang dgn ko tu sekali aku pecahkan!" hahaha..

Red Mummy said...

ye la, cam mak nya la korang semedang...

she s more closer to her dad, not me actually.

and she s actually iras the father, but her characters just mostly like the mother. diva kan..