Tuesday, December 11, 2007

Red...

3 reds

my red tissue cover
red gak...

hazard button


teka la....wearing red oso kan? atas dashboard dia landing...

14 comments:

Rickywan said...

gegirl baik punya landing....hehehehe

suw_pattzy said...

uih landing..pandai cari port

Ziana said...

heheheh...
gegirl mmg suke landing kat situ ek kak??

dah 2-3 entry tgk dia main kat dashboard
:)
comei jek!

Red Mummy said...

mmg...

dia kadang2 mood sentimental dia datang specially time ngah jiwang2 ingat daddy dia, she just wanna be alone atas dashboard tu.

tehbunga said...

my special amar punn suke landing kat dashboard, memula larang jugak, lelama teman biorkan aje..

mikaounik said...

time kecik² dulu saya pun penah landing kat atas tue..pas kena piat telinga tobat daa xmau landing lagi....


try tanya gegirl naper best landing atas tue..:)

capik said...

gegril tuh mmg port dia kat ctu ye kak... selalu sgt kalo pic dlm keta dia dok kat ctu....

nAt said...

caiyok..gegirl...

rasanya anak dara ku tasha nanti pon ada bakat nak wat camni gak ...

Umi Mia said...

kikikiki...cute lah gegirl dok landing kat situ, tapi bahaya tuh....kena bawak slow2 lah kan...I gerun sikit bawak budak dlm kereta...kadang2 perbuatan diluar jangka...

MyHeart said...

hahaha...ya allah...ade gak yg landing kat dashboard tu ek.....laki aku mase kekecik pon ske beno melanding atas dashboard tu weh.....

Red Mummy said...

gegirl..my sweetheart...

abang dia suh dia turun dia x nak..

abang dia dah x muat kot nak landing, tu ygjeles je suh dia turun.

Nadh said...

I find kids lying there a quite cool lot.

N gegirl is damn cool.

Wuuut.

tukangtaip said...

Ayo comeynya dia baring belakang seat!

mad.redo1 said...

nkao jangan le buat emergency braking lak masa gegirl dok kat situ... kalu mad redo1 memang tak bagi langsung unless kalu keter dok stationery... cute memang cute, tapi sayang kena lebih lagi makcik ooiii...

marah ke aku membebel pepagi buta ni? hehehe...