Saturday, December 22, 2007

Friday Dinner - Sri Melati


Fairuz the Mr Reporter, and I had our dinner at the Sri Melati Palace. Berbulan dan berminggu tukar tarikh...







For Fairuz being my very good brother, 2 hours wt all of them ada satu morale jer...aku kena bawak kaum pompuan la pasni buat geng menceceh...



Fairuz the Mr Reporter will have one blog too, next year le tu kot. Penat dah akak ajar camne buat blog, x jalan2 jugak budak ni nya blog lama.



Lepas dinner, as usual my friday nite carik dvd in Taman Tenaga. I bought all 10pcs, yet dema dua punya lembab beli 2,3 keping tp x gak sudah...


4 comments:

Shah said...

Oiit curi2 amik gambar montot ye. Nasib baik angle dari belakang tak nampak perut aku yang makin bulat ni... Ahaqs....

Beruang Madu said...

hmmmm boleh tahan jugak nampaknya body aku dari belakang... thanks mak merah... memang puashati makan tadi dah baju merah tu untuk u tapi sayng makanan tak kaler merah lah.. takper Melati semakin best makanan dia kan...

ashterix said...

sedap nya hang pa makan no...

tukangtaip said...

Comel-comel anak beruang redmummy.