Tuesday, December 11, 2007

The red phone...




abang dah tido, mata si kecik terang lagi. still early la, lom kol 10. Abang tido awal pasal dia kalo ngadap je buku cepat je mata dia ngantuk. deal is a deal, no tv at nite for both.

gegirl was so bored, tunggu daddynya mandi lama benor so dia nak call daddynya terus. x de nye aku nak bg no, i think kuor suara 'nombor yang anda dial, tiada dalam perkhidmatan'.


dia suh aku tepon sepupu sepapat dia, nenek dia, tok dia...no way darling..dah malam, sume org nak rehat.


We dont give our home number to people, so kalau tepon umah aku bunyik, mak abah aku je lah yang tepon tu.





6 comments:

okidokisan said...

heloo gegirl...helo..heloo...

hehehe..

Ziana said...

alaaa sian gegirl..
leh kali tepon sayerr!!!
:)

meh sy pokpek ngan gegirl..
mau nye dia ajak main chess dlm tepon..
camne tuh?
hahahaha

azis said...

ye..jgn bg no phone umh kt org lain even kwn sendiri...hp kt de

Nadh said...

Gegirl, meh tepon kak nad. =)

Lily.Lulu. said...

posing !! amboi amboi amboiii ...
comeyyyyyyyyyyy

Red Mummy said...

hallo hallo halloooo

i m gegirl..

i m little diva..