Tuesday, December 25, 2007

I love RED!!!




to complete my red collection...




and Coach ni aku nak pakai bawak pi opis kecik bonar gayanya, but what the heck...i loveeeeeeeeeeee it!!!


If someone hurts my feeling today, my husband comfort back the mood. Thank you darling, cant wait for u to come back home.

12 comments:

Ceera said...

wahhhhhhhh, dapat barang dari yang terchinta..

=P

tukangtaip said...

Mmm benda apa dalam kotak victoria secret tu, I wonder hehheeh..

mrs.sheikh said...

waa kak red..
cantek2 bangetttt
kak red tgh countdown bile
encik sirman balik ye.

Red Mummy said...

ceera - tantek kan tantekkkkkk kannnnnnnnnnnnnn???

bang TT - amende ek? ada itu ini bagai hahahaahha

husna - dah tentu le ngah buat c/down, x kan le aku nak tunggu korang lak kan..sah2 tunggu laki

Being Normal said...

K red, tak leh ke dapat barang sehandbag dua untuk diriku ini, any colour is accepted:), agak2 mana yang u tak nak, diriku sedia menerimanaye

Red Mummy said...

liza - hahahaahhahaha....ko dapat kasih sayangku forever and ever bley?

Hannan said...

wow....coach tu.... tabik hormat utk bro sirman.... 1,2 tabbiikkkk broooo...

Ziana said...

alahaikan kak..........

tanye Sirman ade calon sesuai utk sy dr sane??
huhuhuhu...

tegugat imanku tgk brg2 itew!!

eh eh beg kecik itew mcm x sesuai utk akak kn? kocik bona..
but if di presentkn kat sy..sesuai tuh kak!
ngeee!! :P
okey?

Red Mummy said...

nan - kat moscow ada kan? nak satu ye!

ziana - yang kecik sesuai ngan org kecik, yang beso pun sesuai ngan org kecik...

sila amik adiah anda di kaunter berhampiran umah anda ye

Hannan said...

boutique couch kat moscow and the rest of designer boutique kat moscow dah tutup sampai krismas tahun depan sbb santa klaus dah beli semua barang2 dlm tu kasi semua kat orphanage

pu3nemo said...

sgt lawa la itu beg.. mmg lawa..!!
sure tgh senyum smpai ke telinga ni kan.. =p

Being Normal said...

ok lah, can do lah...