Friday, December 14, 2007

My lovely day wt my readers...




n this funny comment buat aku senyum kambing.....




I SOKONG USUL-USUL YANG DIBENTANGKAN DI ATAS...JADI, SAYA MEMOHON USUL-USUL YANG DISEBUTKAN DI ATAS DAPAT DITERIMA OLEH WARGE DEWAN...maceh!huhu...








wt lots of comments, emails, smses, phone calls, from all over the world....i heart u.




Thanks for standing behind, next and infront of me. I did removed the comments button before, at least i dont hv to read any comments at all specially from those lalats, but i find it difficult for thousands of you.


in any minutes, this blog will hit 200,000 visitors.




everyone, im back on stage.






21 comments:

Anonymous said...

GO RED...GO!!!!!!!! syabas bete!

Contest said...

welcome back, red!!~


*** fear is definitely not a factor for you ***


wtg!

'-D

cool said...

sy selalu masuk sini..but this is the first time nak tinggal komen..

just suka tgk kehidupan org lain...then kita tumpang belajor lah...

sesiapa jua n dimana saja..gangguan tetap ada..

bak kata org tua bila dimana ada kebaikan disitu le setan timbul...utk menduga...

abaikan je..dia rang akan lagi suka bila lihat kita melatah ...itu lah kepuasan yg dia rang cari...tgk org sedih..sakit hati dan marah marah.. kalu kita tak sedih sakit hati or marah2..dia rang le plak meroyan tahap dewa...

kalu main badminton tu main pukul sorang sorang je takde saper nak sambut..kan busan... lelama dia diam ah...

have a nice day to kak red n family...

suw_pattzy said...

macam tu la baru cunnnn

Anonymous said...

Hey Lebai aka mother of all lalats,

Y hide? Show yourself lah how so very the alim you are compared to us.

Some of us may not be deeply spiritually devout or pious
LIKE YOU but alhamdullillah, I believe we are able to perform
the obligations required by Allah & whatever we do is between
HIM & us personally.

But to condemn someone as “……” is way going overboard. Subhanallah

Ann

Mrs. Sheikh said...

itulah kak red yg betul...bersemangat waja..

Life'sLikeThat said...

Yippie ya ya yippie yippie ya... heheheh... nyanyi-nyanyi suka... sebab kak red dah OK... terusler berblog Kak Red, cause the lalats tu cuma cam tahik lalat di badan jer... sekelumit cumer......

muin said...

Alhamdulillah..thats my real kak Red..

cHaDacHaDa said...

welcome back!

BaniHassim said...

Errkk..
Kak RED...That's my usul...
Jom RAMAI2 wat standing ovation tuk Kak RED....
Waa....!!!
Mexican Waves Skali...
Waaaa!!!!

Anonymous said...

testing.. i'm not good at blogging, but with this 'new setting' can i still be able to comment?

just my 2 cents - bersabar itu separuh dari iman & there's blessing in disguised

cheers!

yoursilentreader-silverspoon
remember me? =)

mikaounik said...

hip..hip..horreeeeyyyy

MNN said...

yeah!! glad u r redmummy.. been wearin red shirt for you!! It's red day!! :)

n Z r A said...

nice one kak red!!

budleee said...

haha

see the silver lining behind this dark cloud, he/she/it made you famous....

i just read this blog so i am still kinda in the blur of who is the trouble maker, the one that kacau your hubbie or the one yg perasan nak jadi ustaz tu.

Josh said...

tepuk tangan sambil melompat-lompat!

tentangseseorang said...

waaaa....sempat masuk pagi jer, pehtuh dying kat site. malam bukak blog akak. banyak plak entri. ngeh ngeh. tatau bila masa akak remove comment button. anyway, rasanya akak kena pasang lampu yg kaler biru mcm kat kedai makan tuh. lalat gi lampu tuh bzzzzz mati kene karen
muahahahahahahaha<----gelak org jahat culik anak dara orang

Nadh said...

Cheers Kak Red. :)

*hugs*

Ziana said...

we always standing depan... blakang..tepi..kiri...kanan akak..
dulik kan lalats tuh...

muahs! muahs!

Moonlite said...

yeahh!!..
u prove to those lalat akak..
proud of u.. :D

rynz said...

cam ni lah kak ews....go go chayok kak.......