Wednesday, December 26, 2007

Texas boy...





Infront of The Alamo, San Antonio.


Every weekend dia berjalan ke sana sini, shopping bagai. aku tolong postkan lah gambo dia kat blog ni since blog dia pun agak kurang dapat perhatian gitu kan.


makin kurusnya Encik Sirman...sian dia, makan x selera.



18 comments:

redlovertoo said...

ya Allah....mmg sgt kurus encik sirman!!!! and the slimness yg catch my eyes first....hmmm nanti balik leh qada' makan yee...

Rickywan said...

bro,
pasni kalau ko balik malaysia, gemuk balik ler ko jawap nyer....
ahaks...

Ziana said...

kurus giler...
siannyee..

kak...kene masak hehari laa nmpknye :)

mrs.sheikh said...

wadusss....bestnyer dpt round2..
akak red, gemukkan semula suami anda ini yee..

Cikgu Suraya said...

Orang Texas dah tak pakai topi koboi lagi?

Beruang Madu said...

Pehh...aku pun nak kurus gak tapi tak ler sampai kurus cam tu..kesian pulak... takder nasik ker kat sana. Kat sini memang banyak nasik...tengok jerlah montel montelnya member member aku tuh... meh balik mesia..meh join kitorang...mesti berganda saiz tu

budleee said...

hiksss

texas... time winter....

payah nak dpt snow tu kak red...

kami tinggal di oklahoma dulu, kat atas texas... texas panas jer, tapi kalau snow. pergh... org melayu duduk sana ler yg paling awal main kat luar tu biarla kul 3 pagi pun

hehehe

sirman ade pegi factory outlet kat texas tak? yg kena tornado tu? yg agaknye di buat semula kot?

Rush Murad said...

Red Mom, aku tau kenapa Sirman semakin kurus... selain kurang selera makan, dia juga rindu akan belaian anak2 dan semestinya rindu belaian power Red Mom, kan? suruh ler Sirman makan Weight Gain...

Josh said...

Sian Sirman. Memang kurang selera kalo takde orang tersayang teman.

mikaounik said...

kak
biler sirman balik mesia...
just asking jerkkk

miLLa said...

nak jadi cam abg sirman lah kalo camni. gi texas pastu turun 10kg. wa la weiii!!

kak red rindu kat buah hati ke, rindu kat handbag tuu?? wahahahha

viruspadu said...

betul, very the kurus, apa dia pun diet juga kah lalalalala

Red Mummy said...

ramai nya peminat sirman...

aku bangun tido dah tengahari, nak moderate komment tekejut ngk banyak nyaaa

anw...soalan mila tu best, mesti la ai rindu kat buah hati, x kan rindu kat hbags lak..isk iskk, apa lah sgt hbags tu sume..harta sume tu. (sapa kata aku x tunggu hbags? cam nak rak ok dok nunggu ni)

Ceera said...

mana tak kurus kalau asik teringatkan orang terchinta kat malaysia...

"cintaku tertinggal di malaysia" lagu dewa, tau tak???

Lily.Lulu. said...

a'aa ler ..
sirman makin kuwusss jekkkk
sile makan banyak banyak

ashterix said...

semua benda ade sini, just that tekak tak selera nak makan. not my taste lor ;P

so mkn megi (tu pun megi member bwk mai dr kl) jer la :(

tinggal 1 bungkus jer lagi iskk iskk..

khairilhusni said...

nak tergelak pun ada, dah ghuper sebijik salih yaacob plak. baik encik sirman gemukkan skit, kalau tidak jenuh dikejar peminat konstabel mamat.

hehehe....

tukangtaip said...

Takpe balik Malaysia nanti kenyang la makan "Victoria Secret" hehee.