Monday, December 10, 2007

Shower gel...

what s in yr bathroom?



these are all mine. Kids have their own set. Sirman nya dah tentu takde kat sini, tanya dia apa dia pakai kat Houston tuh... tapi nanti dia balik dia sauk gak shower gel aku tu sume. I spent at least RM200 for 2 months to buy all these, majorly from Bodyshop. the small showergel tu aku guna while im in the gym, i put in my gym bag, sejak dah 3 bulan x turun exercise, aku bwk le balik.






Last time aku pakai dr Marks & Spencer, cheaper than BS but x kick sgt la wangi bau dia.
So I change back to BS....




I m not tagging, but i would be very happy if u can display yrs one in yr blog. tell me n others if u did that.


11 comments:

shaliza said...

bodyshop mmg lovely smell...

Ziana said...

haaa kak..
BS mmg best!!!
:)

x sabo nk tggu members sale BS
:)

mikaounik said...

ok kak..balik nnt saya tagkap gambo sabun fab saya tue....hehe

Anonymous said...

kak ziana,

BS members' sale dah start rasanya.. check it out!

MNN said...

hmmmm just got back from guardian section 14.. hmmm i'll post mine.. once i'm home.. ;)

Ziana said...

anon..
thanks :)

tuh sale x'mas..
dah tgk dah..

Mrs. Sheikh said...

pehhh...kaler2 ni..ikut hari ke?
kite pakai yg kat watsons je laa..
nak nunggu bodyshop kat labuan ni.sah2 takde..

miss^dbab said...

best jugak buat ni..nanti saya post..take pics dulu okies! :) rasanya lom jumpe yg buat camgini..nice one kak red!!

Red Mummy said...

like perfumes, i like to collect and pakai lelain everyday.

sedappp....

yg nak baut tag ni, sudi2 lah ye...

Arin said...

Kak red, Mark & Spencer kat KLCC tuh dah tak banyak jual all those toiletries ke?Saya ke KLCC rasanya dua bulan sekali..erk..sbb kalau yang kat OU nye mmg dah kureng bebeno...

MNN said...

"jenuh menangkap gambo dlm bilek ayor".. he he.. ermmp.. Sumer ladies jer comment kat sini.. mmm.. i just did my part...