Monday, December 31, 2007

Our day wt Sirman...

2 big boxes, 1 big luggage ngan hand carries yang punya banyak, wt 2 kiddos, so kotak x muat bonet. 1 box kena dok depan, 1 box dok belakang, luggage ngan mende2 remeh dok bonet.

of cos 2 kenit dah menyelit ngan daddy dema. aku le kena mengalah lagi kan..jadi driver.



Dia ckp lam blog Sri Melati cam best jer, so terus terjah late lunch kat sini. Bila dah makan dia ckp, x de le sesedap mana pun. cis! tomyam putih itu sangat sedap tau lailing!

wah tu dia projek menyelongkar sudah bermula! penat le aku nak kemas rombak bagai...




and this is before aku singsing lengan. wpun sirman cakap dia nak jadikan aku queen, nan adonya..

apa ada lagi lam boxes n luggage itu yeah...

sebab korang pun paham aku nak melayan laki kan..apa kata korang tungguuuuuuuuuuu....

happy new year all!


11 comments:

nooralina said...

i'm happy for u kak red..
such a lovely family..
Hepi New year

MNN said...

best nyer!!! ;)

teringat dulu2 time sebaya ngan abang.. my dad blk dr japan.. from his 6mths technical trng.. beli toys.. Kasut.. baju..brg2 disneyland.. dad pun ada belikan jeep lebih kurang mcm abang tuuh.. ;) penuh rumah ngan gifts..

Enjoy ur precious time yer redmummy.. x yah tgk bunga api pun xpe.. he he.. ;) ;) ;)

Jie said...

tak kira...tak kira..nak intai gak..
:p

hv a great day ye kakku yg merah :p

Arin said...

Wau..pas nih kak red takde le mencuka je kan?sure sengih je...happy new year , kak red!

a.d.i.b.a.h said...

walalalal big boss udah pulang! harus entertain 200% ;p

Eppy new year Kak Red!

Red Mummy said...

wah komen tetap ada ke arah2 18X gitu kan..

penat sih

dia jetlag

aku x ckp tido, tido 2 jam jer..

now nak tido

bising kat bawah dek org nengok fireworks.

tetiga belangkas tu dah tido

wa baru basuh kain baju dia yang for final week dia x basuh

sebeban 3 trips!

happy new yearrrrrrr1!!

Mrs. Sheikh said...

sy nampak handbag je...ehehehe

Ziana said...

hehehehehe.........
bestnyerrrrrrr

tang selongkar tuh yg best tuh!
anything 4 me mummy?

wahh tetibe panggil mummy
:P

Beruang Madu said...

haaa...tak sedap ker??? melati tak sedap.. memang tau Sirman nih... nak kena bawak ke Bora Ombak atau Bangkok House tu... baru betul...

Ms_MER said...

bongkar bongkar jgn x bongkar luggage tu..
bebulan x balik, paham la kan..layanan sure tip tops..hiks

Lily.Lulu. said...

sirman .. welcome back !!!!
:D