Monday, August 20, 2007

Bodyguards for Red Diva...


lari ke Melaka semata2 x tahan ngan kerenah paparazzis di KL...cewahhhhhhhhh!!


jgn belahak lak korang kat sini. Gurau2 sket pun nak potpet tau...



since the Red Diva dah jadi semi celebrity (got such words meh??) - makanya sirman telah melantik this man as my bodyguard.


He is sooooooooooooooooooooooooooooooooo very big. no no. Very fit and sasa perkasa!


So waktu di Melaka, I got 3 bodyguards...



Akak nak pi itu Jonker Street.

Saya jaga belakang akak, yg lelain jg anak2 akak ikut belakang akak...

Kelas ko kan.

The 3 bodyguards bawak mak merah the family makan kat Portugese Settlement. Sungguh sedap gila...kerapu steam dia mmg stim kerapu la kalo makan. Lazat, jilat2 jari aku dibuatnya.


This place is betul2 sebelah beach, angin laut sejuk ya rabbi.


And they were then bawak kami pi Jonker Street...nice place to shop shop marr....



Cak!!!



told u, my Bodyguard mmg jaga mak diva merah tip top thumbs up!



Bukan ajer the 3 bodyguards banjer mak diva sefamily dinner, but also a small red purse for me yang telah dirembat oleh gegirl. Kompem ngamik x nak pulang balik la tu nanti...Thank you Mr Bodyguard!



The 3 bodyguards yang buat the Red Family are so welcomed! terima kasih kerana menjaga kebajikan kami yang ingin lari dari Paparazzi kotaraya, semenjak muka gambo citer ku terpapar di sini.




We went back to Equatorial Hotel - kenyang and wt good memory. To Rick, Abg Amin and Abg Mahadir - salam diva and terima kasih x terhingga!!! Not able to meet Sebul aka Hasbullah Pit aka Cikgu Suraya and bnyk lagi nick names dia, the wife Wawa pasai timing for both of us (actually depa nye side) yang x match at all. Nxt time la yer...



Apa nak buat lagi pas ni ek...


13 comments:

Rickywan said...

Hi Kak red & Sirman,anak2 nyer gegirl & Abang,

best dpt jumpa korang semua, dan rasa sedih pula bila berpisah semalam,best sgt dpt jumpa akak sekeluarga..heppi....

Lain kali kalau dtg melaka, jgn lupa roger rick lagik..nanti kita boleh pi jalan2 yek...

Kirim salam dengan sirman....thanks bro, sirman and kak red very2 la sporting...best....

sebol said...

Aku tak tau korang nak jumpa aku ke tak
anyway, korang balik KL kul berapa?

no aku macam no wawa, tapi hujung dia ada 37 instead of 10

Pato & Pearl said...

Have fun in Melacca!!

Pearl

Wawa said...

timing aku lak yang dia salahkan.

kak red ni mmg aku ban dari melaka tau.

tak kira la bro rick jadi bodyguard ke apa ke.

:P

note: you should have told us earlier la kak red. ingat ke hari senin ada dok melaka lagik.

apa daaa

Wawa said...
This comment has been removed by the author.
Lily . Lulu . said...

saje je kan kak red tampal gambo kecik2 .. tampal jek laa yg beso2 mcm dulu . x puas la nengok

cit !!

Anonymous said...

kecik la gmbr tu...dah la i ni rabun..x nmpk la kak red..x best aaarr..

MyHeart said...

wow! ade bodygurad la kakak aku ni...
cayo! cayo!

Jie said...

huhu..nk p booking bodyguard ni gak la...ghasa2 nk turun melaka gak ni!

RedWGG said...

adakah itu ketam??
ala...
nak makan ketam!!!

Lestat said...

i oso kan b ur bodyguard kak..bodyguard yang kuat tido,mkn n mcm2 lagila.hehehe

Zana Sadri said...

best la kak red leh roger2 lagik bodyguard. hehe..pasnie klau nak pi melaka leh roger2 bguard gak la ek. tehehehe....(cuti ujung minggu pun meriah ek kak red. nak itot len kali leh :D)

azrid said...

Bestnye ikan stim + ketam...
Akan ku paksa juga laki ku itu makan seafood kalu pergi melaka itu...