Monday, August 06, 2007

Golden Blog Awards...



This Blog, this Red Mummy's blog was again been nominated in an online contest, this time is under the Golden Blog Awards organized by Ginger de La Loca.


Akak terlupa betul ngan awards ni, i was nominated for 2 awards:

1. Best Catfight Scene

For No. 1 - even akak kalah x menang award tu, but just remember ye - u dont play2 wt me yeah. Aku bukanlah kaki gaduh, tp kalo setakat nak light2 kena das ngan aku, ye sila maju ke depan. Terbukti dah...

2. Best Blog Layout & Design.

For No 2, i WON it. haruslah aku x tau and x sangka that this red kaler ni mmg leh bawak ong wooo....


But someone dok komplen napa mak merah menang kan Lea kan kan kan??? Lea was my sifu mentor segala dulu, of cos he is a master in this blogging world, till I won the Bloggers Idol, and now beat him for the Best Blog Layout...

some 'bunyik' from
Lea's blog:


NOTA DISCLAIMER: Perenggan seterusnya dalam entry nih, bukan sentap sunggoh2 tau! Sentap lite2 jer - katanya 2 tahun berturut2 Blogger DQ, kan!!?!?! Tak sah la kalau mek dinch sentap, kan!? Muahahaha! - P E R E N G G A N c a r u t a n b e r m u l a - Tapi kan, nih, mek nak menyentap siket - mek sentap ok! Ade ke patut beberapa awards lain mek kalah ok! Contoh, mek tak menang Best Layout! Best Layout,
R E D M U M M Y yang menang, bole? Yer, mek memang have nothing against RedMummy, tapi bab Best Layout nih, motif mek nye page yang putih pink bagai, yang sweet and innocent bagai macam mek nih (ops! Matilamak!), kalah dengan layout akak Red yang merah bagaikan fantarts beruk itiew? No no! Mek bukan carut Kak Red nah! Satgi hampa pakat dok batu api kan mek ngan kak Red, DAAAAAHH dapat pencalonan awal Best Catfight Scene utk GBA2008, kan!? Muahahahaha... Anyways, mek just cakap KALER blog kak Red itiew jer yer.


Hampa jgn nak memandai tambah2 perisa. Hiks. Pon begitiew, mek ocapkan tahniah lah kat Kak Red. Leh la blanja makan noh?


OPS! HAIYOH! Motif SEMUA mek tak puas hati nih? Muahahahaha... - T H E E N D of perenggan carut segala sentap lite2 manja jer bagai semua... Hehehehe sila jgn S I A L K A N perenggan nih yer, mek AWASkan korang dah siap2 nah! Kang tak sepasal2 haku tercalon dalam Best Catfight Scene award tahun depan tu, bukan dengan Red Mummy sajork, malah top 5 Best Catfight Scenes BGA2008, semuanya mek bolot. LKY vs RedMummy, KAN!? Hahaha habis LKY vs Organizer, catfight sebulan dua tu, tak tercalon kah!? WOOPS! - T H E E N D






I won the Best Blog Layout & Design.


I should win the RED DIVA FUTSAL. kan?? Burberry - for a record again, i was nominated for the Best Cat Fight - CAT FIGHT yer!!! Hats off.



12 comments:

Lily . Lulu . said...

congrats kak red!! memang meletoppp ~~ ;)

Zana Sadri said...

huhu.. congrats kak red!! ebat tuuu....tang cat fight tu.. hahaha.. tak menahan ku mendgrkan nyer...

psst.. kat opis kak red ramai staf.. jadik... leh la diorg duk bawah meja.. opis zana nie sensorg jek.. klau carut pun ngamuk pun.. sdri yg dgr. sessakkk tul keja sensorg nih. huhu...

Equilibrium said...

owh...apakah dunia ini adil pabila seorang yg buta IT serta x penah kenal apa itu butang flash dificam tetiba dinobatkan Best Layout???apekahhhhhhhh???????...apakah kerana bekgraun merah yg bersilau tu jek jadik bahan ukuran???wahhhhh...kalu cenggitu, bagi saya 2 min utk saya tuko layout saye kepada biru bersilau lak! harus menang!!!

best catfight jek???adakah B Team takot??? kami sume Best TIGERfight! mau??? siler tampil!
hiks

Lea said...

i tak puas hati! I nak buat surat mengadu domba kat Ginger, 3000 patah perkataan X 3 entries!!! HAMEK! hahahahaha

BILA NAK MENCANAK TATAU!?!?!?! Woman! LETS!

mad redo1 said...

woah menang lagi... congartulations.

tiger fight aa? mesti red mummy jelir-jelir je nanti...

hehehe...

Equilibrium said...

@uncle mad...
sempat ke mak merah tu jelir2 kat kami nanti??? belum sempat jelir dah nangis kang...

xper..saya ada blue towel utk lap ayor mata mak merah...

why time is so damn slow???

why tonite is nit saturday nite?

why terngiang2 jek bunyik ambulan datang selamatkan striker n defender Red Team ke sepital ampang puteri?

why korang nak mengiau2 sedangkan kami mampu mengaum???

AUMMMMMMMMMMMMMM!!!!

heh! ada org takot sampai nyorok bawah meja kompite dia...

to red mummy : u owed me 2 pieces of the most wanted photos!
U TOOK 'EM, U PAY 'EM laaaaaaaaaaa....
muahhahahhaha

Hasbullah Pit ( sebol ) said...

teringat zaman muda2, zaman "personal website" ada main award2.

sejarah berulang

Affy Ronan said...

tahniah kak red..

Pato & Pearl said...

hmm..merah itu menyala..!!
Congrats

P

Jelly said...

Tahniah!!!

RedWGG said...

Well, ternyata ler..MERAH itu MENYERLAH...

Tahniahhhh..

babyarisha said...

yea..yea...
menang lg...
besh2..wakaka..
ni no.hp i ek 0173749293.
calling2 ler..kompem futsal cz i dh bgtau ibu i..dia ok,so mlm tuh insyaAllah i dtg.tset n suor merah tp kasut ijo..wakaka..