Thursday, August 23, 2007

Epi the Divo...




this is Epi, for my new readers - EPI is my brother, he s the 7th in my family.





and the shooting is not about this red diva - it s about him.

(ko hengat aku ni very the diva nak kuor muka tetiap minggu lam paper)









i hv to be his manager, PA, image consultant bla bla bla since he is sooooooooooooo camera shy lar (very the mak hayam akak dia kan)





the red shirt was sponsored by the red sister, itu syaratnya kalo nak suh aku accompany him.




i hope he wont change his career to a full time model, once he becomes famous...



It takes less than half an hour for this photoshoot...

tapi 2 jam Fairuz Zaidan menginterviewed him, pemalu gila lar mamat ni, very the contrast ngan akak dia..



setiap soalan yang ditanya, dia dok refer kat akak nya..adoii!!!! sapa yg interview sapa ni...





Let s welcome him to join my Red Diva's community (matiklah dia bengang muka terpampang kuor paper...kwang kwang kwang!)






nak kenalan ngan Epi...pls get through his sister first....



you can find the sister here, and for the brother click here )




21 comments:

Affy Ronan said...

wah..ngn ep masuk paper..nak ikot.hahahah

che sayda said...

mak aih.masuk paper ke?
now i feel like im nobody.
owh...

Lily . Lulu . said...

epi memang pemalu gile !! tapi kalau dlm dunia internet dialah raja !! raja segala gelak ... :))

huhuhu ~


dah subuh ni. nak gi beli paper jap lagi, nak tengok orang pemes dlm paper untuk hari ini.


ngeh ngeh :D

Fozalin said...

http://www.bharian.com.my/m/BHarian/Thursday/Keluarga/20070823061339/Article/

dh bace dh..... tp kan kak dlm tu x dak pic ler.... maknenyer mmg die nk bg akak glemer dr adik akak la ekekekekek

RedWGG said...

wahhh...abis semua famous nih...
bagus..sungguh tak tamak kak red
hehehe...
leh tak famous kan saya sekali??
ngeeeee..

Lily . Lulu . said...

a'aa laa .. gambo x de
memang ternyata epi x leh nak mengatasi akak red diva nya

:D

Zana Sadri said...

muahahaha... aku dah agak dah.. sure lily komen antara terawal.. ahaks...(lily jgn marah.. gurauan semata2.. ekekekee)

mad redo1 said...

space allocated for the red family this year has been fully utilised, thus could not accomodate epi's picture - source: NSP

Anonymous said...

wah...hensem ek adik u..

Anonymous said...

adik bradik glamer ek dikalangan bloggers!

Anonymous said...

kak red...nak kenal adik u leh tak?? melethoppp laaa

Naddie said...

Kak Red.

Can i? Hehehe. :p

Lestat said...

Profil: Zhafri Abu
Umur: 22 tahun
Tarikh lahir: 19 Februari 1985
Tempat lahir: Kuala Lumpur
Tinggi: 175 sentimeter

Berat: 59 kilogram

Kerjaya: Juruteknik

Soalan : Berat you baper kak??

Red Mummy said...

panjangggggggnya nak jwb..

anon - what s yr name? kat sini bg komen kebanyakkan bg nama...so anon sapa napa?

lestat - zhafri abu bakar, online tu salah laaa


lestat berat aku ada lah bih kurang dr berat ko. kalo berat ko 80kilo, berat aku 45kg..

wkkakahahhahhaha

Red Mummy said...

nadh - how much? under table to his sis la aa skettt

hik

Wawa said...

haha..
glemer you.

masa kakred cakap pasal adik dia ada interview, aku dah agak si epi ni.

epi bagi jawpaan selamat je.

typical answer.

hahaha

Anonymous said...

kak red kata nak wat citer psl sirman lak..yg nama dia tu leh jd lain lak...citer la kak

Rickywan said...

epiiii....nak sign....hehehee

eiza said...

belek punye belek,rupa2nye epi ni junior eiza mase kt sekola daa..cume tak jumpe je sbb eiza kuar dia masuk..

jebatsari said...

apa korang wat kat bumbung ofs akuuu???

fairuz, wartawan ikon?


hahahhaa

azrid said...

besday epi sama ngan akak la..
pe kata nx year celebrate sama2.. nko yang sponsor..