Tuesday, August 28, 2007

Kak Sri Siantan...


muka yg tol2 kena paksa bangun pagi on sunday morning, as usual. bila maid datang buat keje umah kitorg pun carik bfast kat luor.



sirman wanted to have his s/bucks black coffee, while abang nak pekena mcd. so i bought the sirman's coffee and a hot choc for myself....pi makan mcd, so masing2 puas hati.....


gegirl was not joining us, the little diva dok berkepit wt her auntie, in d nxt 2 weeks my sis will deliver insyallah a baby boy...



he doesnt want to spend RM8 anto mekanik repair rantai beskal gegirl, he rela buat godek sendiri beskal anak daranya.


encik sirman, her bday is just around the corner, y dont u get her a new bycycle kan....?


There s an ANNOUNCEMENT column, on my right side bar...Mak Merah is back on air vs Kak Sri Siantan....


kowang ingat x Kak Sri Siantan?

notakaki: sirman use his powerangers to make me do the Labels..arrgghhhh!!!!




8 comments:

Jie said...

sri siantan ke flat sri kelantan ke...kita tunggu kemunculannya...


nnt aku pun nk email luahan perasaan gak le...:p

truanta said...

alamak kak redz..
da lama x singgah sini..
buzy xzam laah...

nti ak nak g xzam kai baju merah la..baru bole wat gaknya..hahah..

btw..like ur new template...hehehe

Lily.Lulu. said...

hehehe .. mak merah corner akan ku tunggu.

to dedi of gegirl .. beli aje la beskal baru untuk gegirl. nanti mesti mumy belikan kamera baru untuk dedi.

hehehe .. pepandai jek aku !! :D

wawa said...

lawak la kak red.

puas hati aku baca sirman paksa kak red buat label.

ketawakan kak red.
muahahah.

you go, sirman.

sebol said...

boh label "MakMerah" nak buat apa.

dah tentu tentu ni blog mak merah.

boh la "Sri Siantan", "Basikal"

Zana Sadri said...

Mcm baru je baca entry kak red pasal pass maternity dress kat sister kak red, dia dah nak bersalin dah ek?. huhu.. tak dpt nak berbesan gamaknyer kita nnt. ekekeke...

label tu harus ke? apa kelebihan label ek? (ty kak red ala2 takde jwpn je kan??) LOL

Red Mummy said...

aku jwb la zana, ko x pasan byk komen ko aku jwb tp very the late2 one lah..akakakkaka dah kena sound baru kena..

aaa nana nak banak lagi 2,3 minggu, ye...ko nak besan ngan sapanye...oo yg lam perut ko tu boy gak ke? ha kan kan ?

label tu x perlu tapi sebab laki suh buat, buat je lah, malas nak derhaka..kononnnn

bol - aku kalo boleh nak letak Pakatan Mak Merah la kan?

wa - gelak aaa....gelakk..akak mls aa nak dengo dia potpet..so aku buat gak lah


untie lily oso can pressie2 gegirl mar....


truanta - tu le aku cam dah lama je x bau badan ko kat sini..

kak jie - sila guna email nama lain utk anto luahan perasaan ye..dinasihatkan lah nih...

Zana Sadri said...

wakakakaa.. sib bek dia leh jawab. maksud zana tu.. mane tau kak red pong kena paksa. ala2 label tu nmpk mcm nak nambah tulisan kat entry je kan. hahaha... kesimpulannyer... takyah pong takpa la label tu. :d
Yg dlm perut nie? hehe...gitula nmpknyer. huhu..janji sihat kan? :d
(kena blajar bersilat nmpknyer kak.. waduhhhh)