Wednesday, August 15, 2007

Wed's shoes...

dapat gak akak tangkap gambo kasut org laki ha... he s a very senior officer so aku x eran la kalo kasutnye ya hadoi mahai - from Paco Milan at RM599.



i ve taken out her shoes!! =- ada issue~



berani gila makwe ni pakai gold2 colour gini pi opis, i tot utk casual wear jer - she bought it at KL Sentral rege nya lam RM39.


The metalic blue green of mine as usual is from Eclipse.


16 comments:

A f f e n d i O s m a n said...

macam katalog kasut lak blog kau ni kak red!

huhuhu....I loike...

Hasbullah Pit - sebol said...

Gamaar Kasut Sirman ada tak?

Red Mummy said...

ni blog bini dia, bukan blog dia...

Miss Nazla said...

kasot dan kasot. jadi gile cmni tgk pesen kasot manyak benor. ekeke

sebol said...

@redmummy

dalam blog aku ada gambar kasut bini aku

dalam blog dia ada kasut aku.

korang laki bini tak berkasut-kasutan ke?

Red Mummy said...

nazla - hobi baru akak kutip gambo kasut org.

sebol x yah - pasal kitorg bertidur tiduran lagi penting dr berkasut kasutan

Naddie said...

Wahhh.. Mcm pesta kasot season ni kan?

Hahh K Red, agak2 kalau nak ade garage sale lelong kasot2, bagitau nad ekh.. Kekeke. :P

Mish u larh Kak Red!!

A f f e n d i O s m a n said...

aku suke tengok katalog kasut kau ni kak red......

i loikeeee... LAARIIIKKK

nAt aka nAtsumi said...

salam kak red,

best nyer tgk kasut... KL Sentral ker... opis nat...tingkat 3!

Lily . Lulu . said...

kasut kak red kaler gold ade tak ????

zaila said...

gold is the new red & u remind me of pringles original la. cheers! ;)

Pato & Pearl said...

one of the agenda if kat KL is shopping for shoes lah nampaknya.....


Pearl

Rickywan said...

kak red...
I like tht word
"pasal kitorg bertidur tiduran lagi penting dr berkasut kasutan"

Kalau x tido nanti kene kasut plak..hehehehe

mad redo1 said...

sungguh letih melihat gambo kasut... memang tak menang nak lawan kasut dengan red mummy nih...

Anonymous said...

peminat kasut ye?

Anonymous said...

peminat kasut ye..