Thursday, August 09, 2007

Hari Jem Sedunia...

tak tau la napa area cheras arini. aku dok satu jam 20min lam keter, perjalanan kalo x jem just 15min je dr VA to KLCC. berbulu tol....

tup2 lobby tower 2 dah cam pasar borong, ingat jem kat loke yew je, kat sini pun jem orang jugak...kebana q panjang gila nak naik escalator.


sib baik ada ns lemak buat penyedap mood....

13 comments:

Jie said...

huh kak...diet ape kebenda kalo bekpes dgn nasi lemak......petua mana ko ikut?


tp kan....aku tgok tak mengancam pun..nasi ko tu

Red Mummy said...

kak bedah tol lah akak aku ni

dahlah x nak ngulur nasi ambeng, nak pedajal nasi lmk aku lak

akak oi, org diet resminye gini:

pagi heavy breakfast - nasi lemak

noon - soup sahajar

mlm - soup or biskut jer

tp aku skang ngah mood nak makan..

erk - diet dah seminggu lari le kak..

DiaHarris said...

mcm best jer ns lemak tu. dah lama giler tak makan nasi..

Rickywan said...

akak,
nasi lemak nampak sedap jer...mana telur dia???

x do pon??

huhuhuhhu

Fozalin said...

eleh... cube akak tgk nasi tomato kite lagik sedap tau huhuhu..
L word tgh tgk season 3 ... tungguuuuuuuuu

Cikgu Suraya said...

panjang gila orang beratur beli nasi lemak.

macam kingkong


--sebol

Red Mummy said...

ye tuan2 dan puan2

arini cikgu suraya mengajar ajaran sesat

orang sibuk beratur pi kejer, dikatanya q beli nasi lemak..

mana bininya...wawa - ko hangkut laki ko ni wa..

Ms Lim pulak. said...

Kan best kalau berniaga nasi lemak, orang beratur sampai macam tu.

--sebol

Umi Mia said...

Hari ni mmg byk tempat jam lah kak red...salak selatan nak masuk istana tu pun..mak datuk.....letih.

ishk kak red ni..i mmg pantang tengok nasi lemak...tapi demi diet dah nak dekat 2 bulan i tak sentuh nasi lemak....uwaaa...

ady said...

ada kemalangan kat jalan tun razak. ady yg dari seremban nih keluar je tol sg besi jammed! masuk besraya jammed!

Lily . Lulu . said...

dah lama x makan nasi lemak. nak jugak !!

orang ramey2 kat situ nak gi naik jambatan kot .. :D

Jie said...

lor..........blog ni udah jadi jabatan laporan lalulintas lak ke kak?


ngeh...ngeh..aku busan la ari nie..

Zana Sadri said...

ha ah... jalan jem belaka.. xcident kat terowong sg besi larat sampai ke subang. pelik sungguh.. iskh..iskh..