Tuesday, August 14, 2007

Vavaa vavaa yang makan diri....




Keluhan dari anak dagang Burberry...keluhan dari seorang pemain Burberry..dari Entrynya bertajuk Pertembungan kasut bluetooth dgn infrared , in the comment board:

sebol said...

Cerita:

....bla bla bla panjang lebar dia menceceh, pendekkan saja:



Aku rasa tak best la dok under platform burberry.

Kebanyakkan orang yang join burberry adalah kerana saje je takmo join red diva. bukan kerana burberry tu sendiri.

nothing special dgn burberry.



sebol, orang dah mskkan ko lam team dema pun dah patut kira beso rahmat tau. kalo cam equil nya kes, captain dia langsung x nak amik dia...alangkan dah x cukup team sahaja.



this is Ms Tall punya flat shoes, Top Shop around RM200. Ms Tall mmg gila sket, pakai kasut yg biasa2 ajer tp gila mahal melampo reganya.

The choco girl - just came back from Phuket - is wearing a RM150 black shoes from Isetan.


7 comments:

sebol said...

Maka...

Aku , equil dan milah berkomplot nak jatuhkan kepten.


terasa macam pasukan bolasepak Malaysia pulak.

lepas kalah kena letak jawatan.

hehehe.

Jie said...

kak...kasut aku BATA, hega rm 19.90 pas diskaun 30%..muahahahaha....ngeh..ngeh... sok lusa tokei kedai kasut mai tempek iklan dia kt blog ni la...:p

Zana Sadri said...

adeh... mahal gilo ek diorg beli kasut. tapi mmg nmpk cikai jek.. :d

Lily . Lulu . said...

kasut kak red mana .. ?????

Lestat said...

Aku ada 1 kasut keje dan 1 kasut jenjalan/utk wat sukan..

Pato & Pearl said...

more shoes...more shoess......

Pearl

nAt aka nAtsumi said...

best nyer manyak kasoootttt!!...
sporty nyer takde ke kak red?