Friday, August 31, 2007

Jauhi Zina...








Untuk semua pembaca Blog Pencinta Merah ni, ini adalah blog lifestyle..kisah hidup Mak Merah tu.....dia nk letak kisah kasut dia ke, kisah laki dia ke, kisah anak pinak dia ke..kucing lembu kerbau ke...lantakkkkkkkkklah.....suka baca tak suka tekan X atas kt kanan page tu, kalau awak nak cari info ttg kesihatan ttg resepi ttg gossip artis atau ttg sepak terajang dunia politik...... ada byk blog lain kat internet ni.


- from Kak Jie's comment


5 comments:

Wawa said...

uh, awat kak red mendiamkan diri.

dan awat nya kakjie yang edit blog.

kakred okeh ka?

sebol said...

(x) aku kat belah kiri

Lily.Lulu. said...

sayang akak
>:D<

Jie said...

wawa..blog kakjie, mak merah tu pun boleh masuk wat entry...dia ade pw dgn usename...ngah...ngah...

blog kita tak der akta rahsia rasmi...org tak cukup akal je nk simpan rahsia² kat blog..hahahaha:D

Wawa said...

mungkin tak simpan rahsia di blog, tapi guna nama kita untuk kepentingan peribadi mungkin boleh jadi.

tapi untuk kes kak jie-kakred, mungkin takkan terjadi.

:)