Red Mummy
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
...I'm living for my loved ones, with our red blood flowing through our veins until death do/tear us apart...
Thursday, August 23, 2007
My Fear Factor You Tube..
my fan, my fear factor fan or probably he is so love to keep our FF show, i guess lar. Found this a week ago, via Affy Ronan, my hadek2 blogger. After 2 yrs, ada jugak orang nak peram lam utube. For those yang x kenal lagi mak merah, i was the finalist of the Fear Factor Malaysia, been lucky to be selected tho kalah during the final. I have the guts...at least. the hair was long, the fat of course, happy viewing.






For some reasons, i got so bored wt some ppl, being anonymous, sending 'brilliant' comments, thank you for being such a 'good' reader of mine. Just to let u know, the more u sit here, the more hits i get. mekasih la bebanyak. Malas nak suh sirman dig in the IP, coz i will later find out the lalats, and of course some of them orang2 yang amat ku kenali. Depan senyum manis, dalam blog jadi anonymous, malu malu!!







Officially, i have started a new level of my 'time'...so happy that i m getting to hit the thing that u dont hv.


Gonna meet few hot and spicy ppl soon...the red diva is not going on the newspaper lar.. but just feel glad that mr sirman is backing me up, thanks muahs muahss...








On the other hand, i would like to thank Lily Lulu for being a good great adik to me, she s been helping me on my n70 (THOSE ANON, THAT N70 WAS A GIFT FROM MY BOSS, MY TEAM, KO ADO??). Macam2 dia ajar mak merah, while my husbandi s bz watching tv, lily lah yang byk cover sana sini tolong tu tlong ni over YM.


Congrates to my Bro, Epi for pecah record tido tak lena, credit hp gila mendadak naik due to melayan peminat yang byk gila x disangka.


I just feel like to get rest, have a good weekend and sleep tight wt my laki and kids.


Counting the days...


RED MUMMY redded @ 10:45 PM  

10 Reds:

Blogger Lily . Lulu . said...

not a problem at all kak red takat mengajar pasal phone itu ini :D

my pleasure ...

;)



p/s: saya sunnguh terharuu ....

10:57 PM, August 23, 2007   Edit Red
Blogger Miss Nazla said...

dlm youtube tu tade baju merah. suar merah pun jadikkk. ekeke

akak, good people are hard to find kan? but bukan makna tade good people dlm dunia ni. like me. miahahaha

have a nice weekends

2:02 AM, August 24, 2007   Edit Red
Blogger sebol said...

Ada nampak bini aku tak? Nak sleeping tight

7:16 AM, August 24, 2007   Edit Red
Blogger ^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Heheeee...N70, gue xdo..gue pakai sony ericsson jo...dah berabad dah berganti² sony ericsson gak gue carik..

8:40 AM, August 24, 2007   Edit Red
Blogger Zana Sadri said...

lorr.. tak abis explore ke N70 tu kak red? tehehee....

selamat berhujung minggu!! zzzzzzzzzzzzzzz..zzzzzzzzzzzzz

9:38 AM, August 24, 2007   Edit Red
Blogger RedWGG said...

Happy weekend kak red..
Rehat puas2 yea..

10:15 AM, August 24, 2007   Edit Red
Blogger Being Normal said...

Leaving comment via berry, aku kat kg but takkan lepaskan pluang to check out your blog. Have a good weekend!!

10:50 AM, August 24, 2007   Edit Red
Blogger babyarisha said...

kak red,
N70? nice hp 2 explore...
n
slalu igt ek, lalats2 tuh either derg dengki cz xleh achieve ape yg ko dpt or derg nk join ko tp malu n ego menguasai diri..
xyah heran ler gn derg c lalats2 tuh, ramei lg org nk kwn gn ko, nk jd adik ko. wat donno jerk. abaikn leyh.. susah2 sgt derg nk join ko, ajak ler derg b'tembung gn red team futsal kita, syiok wo..lam field leh tunjuk garang. wakaka..

10:52 AM, August 24, 2007   Edit Red
Blogger Red Mummy said...

aku suka ayat2 pedas ko la baby!

very the vast...!!!

so utk sipolan2, terimalah kata2 babyarisha dengan telinga ternganga..

ngeh ngeh ngeh

11:06 AM, August 24, 2007   Edit Red
Blogger azrid said...

akak rasa la,
lalat2 tu sume minat ngan nko..tapi malu nak cakap..
alah...ala2 jeles pun ada tu..
pedulikkan...makin banyak lalat..makin femes nko..

9:37 PM, August 24, 2007   Edit Red

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Ning Baizura's Wedding & Reception

Stories & Photos of Ning Baizura's Wedding & Reception


Red Mummy - The Winner Of Bloggers Idol 2006

Bloggers Idol 2006

Main Judge of Blogger Kick Start 2007

Browse Red Mummy's blog faster
with Firefox!


Red Lovers

    RED DIVAS ONLINE
    RED DIVAS

    since 9/9/05
About Red

Name: Red Mummy
Home: KL, Malaysia

About Me:
Known as Kak Red and Red Mummy, this petite lady with a strong heart recently attained the 'diva' status and now goes by the title: Red Diva. She is a mom to two kids and complete the other half of an IT Specialist. The Blogging World recognised her talents and crowned her with the title: Bloggers Idol 2006 Winner. The fame from winning the title landed her on the judge chair of the Blogger Kickstart contest, where she spat fire to the contestants without mercy but they loved her for being direct and fair. The Red Mummy tested her limit to the max during the Fear Factor Malaysia 2005. She failed at the last hurdle but the failure has made her stronger. Chess is where her love is but she is equally at home on the courts with futsal, netball, squash, badminton and bowling being her favourite activities. She is very partial to the colour RED. Berita Harian acknowledged her RED life on 18 August 2007, check out the newspaper! This blog narrates her life, so sit back and enjoy the Red Diva Story. Have something for her? contact her at http://redmummy.com/contact-red/
See my complete profile
Red Recent Stories & Photos
Red Old Stories & Photos
Where Are U (WAU) - Every Thursday


It s similar to Jejak Kasih. Mencari seseorang yang hilang, mencari rakan yang telah lama hilang berhubungan, mencari bekas makwe pakwe yang kau sangka lom kawin2, and mencari sapa2 lah yang berkenan di hati.
Ada gambo pun kita leh post kan sekali. If not just a short description bout the fellow that u are searching and looking for pun dah cukup.
Simple, submit your story using Contact Red, she will then publish yr Where Are U on Thursday.


Bersama Mak Merah (BMM) - Every Tuesday


Kita ingin meluahkan rasa hati, rindu dendam sakit jiwa marah dan kecewa mahupun gembira ataupun ingin meluahkan rahsia peribadi yg kita simpan. Kita ingin shout it out, tapi kita tersandar di level yang tidak dapat dilontarkan maybe malu orang akan mengenali anda.
Mak Merah menerima keluhan anda melalui Contact Red dan luahkan segala rasa hati yang tersirat supaya ianya tersurat.
Semua emails tidak akan ditapis, dicopy paste bulat2 di dalam entry bertajuk BERSAMA MAK MERAH, tetapi nama pengirim dan email add tidak akan disiarkan.



Red Reddies

Sponsors



Powered by

Bloglah.org : Malaysia Bloggers Community 

!

BLOGGER

Red Mummy