Thursday, August 23, 2007

My Fear Factor You Tube..

my fan, my fear factor fan or probably he is so love to keep our FF show, i guess lar. Found this a week ago, via Affy Ronan, my hadek2 blogger. After 2 yrs, ada jugak orang nak peram lam utube. For those yang x kenal lagi mak merah, i was the finalist of the Fear Factor Malaysia, been lucky to be selected tho kalah during the final. I have the guts...at least. the hair was long, the fat of course, happy viewing.






For some reasons, i got so bored wt some ppl, being anonymous, sending 'brilliant' comments, thank you for being such a 'good' reader of mine. Just to let u know, the more u sit here, the more hits i get. mekasih la bebanyak. Malas nak suh sirman dig in the IP, coz i will later find out the lalats, and of course some of them orang2 yang amat ku kenali. Depan senyum manis, dalam blog jadi anonymous, malu malu!!







Officially, i have started a new level of my 'time'...so happy that i m getting to hit the thing that u dont hv.


Gonna meet few hot and spicy ppl soon...the red diva is not going on the newspaper lar.. but just feel glad that mr sirman is backing me up, thanks muahs muahss...








On the other hand, i would like to thank Lily Lulu for being a good great adik to me, she s been helping me on my n70 (THOSE ANON, THAT N70 WAS A GIFT FROM MY BOSS, MY TEAM, KO ADO??). Macam2 dia ajar mak merah, while my husbandi s bz watching tv, lily lah yang byk cover sana sini tolong tu tlong ni over YM.


Congrates to my Bro, Epi for pecah record tido tak lena, credit hp gila mendadak naik due to melayan peminat yang byk gila x disangka.


I just feel like to get rest, have a good weekend and sleep tight wt my laki and kids.


Counting the days...


10 comments:

Lily . Lulu . said...

not a problem at all kak red takat mengajar pasal phone itu ini :D

my pleasure ...

;)



p/s: saya sunnguh terharuu ....

Miss Nazla said...

dlm youtube tu tade baju merah. suar merah pun jadikkk. ekeke

akak, good people are hard to find kan? but bukan makna tade good people dlm dunia ni. like me. miahahaha

have a nice weekends

sebol said...

Ada nampak bini aku tak? Nak sleeping tight

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Heheeee...N70, gue xdo..gue pakai sony ericsson jo...dah berabad dah berganti² sony ericsson gak gue carik..

Zana Sadri said...

lorr.. tak abis explore ke N70 tu kak red? tehehee....

selamat berhujung minggu!! zzzzzzzzzzzzzzz..zzzzzzzzzzzzz

RedWGG said...

Happy weekend kak red..
Rehat puas2 yea..

Being Normal said...

Leaving comment via berry, aku kat kg but takkan lepaskan pluang to check out your blog. Have a good weekend!!

babyarisha said...

kak red,
N70? nice hp 2 explore...
n
slalu igt ek, lalats2 tuh either derg dengki cz xleh achieve ape yg ko dpt or derg nk join ko tp malu n ego menguasai diri..
xyah heran ler gn derg c lalats2 tuh, ramei lg org nk kwn gn ko, nk jd adik ko. wat donno jerk. abaikn leyh.. susah2 sgt derg nk join ko, ajak ler derg b'tembung gn red team futsal kita, syiok wo..lam field leh tunjuk garang. wakaka..

Red Mummy said...

aku suka ayat2 pedas ko la baby!

very the vast...!!!

so utk sipolan2, terimalah kata2 babyarisha dengan telinga ternganga..

ngeh ngeh ngeh

azrid said...

akak rasa la,
lalat2 tu sume minat ngan nko..tapi malu nak cakap..
alah...ala2 jeles pun ada tu..
pedulikkan...makin banyak lalat..makin femes nko..