Sunday, August 12, 2007

Get to know them..

Kita kenali yang datang malam itu..walau kalah Blurberry kita, walau menang RED DIVA sekalipun, let s get to know them...


siapa mereka...


Mr Kambeng - partner vava vavaaa dia Milla mana pi tah masa nih...terkehel kaki rasanya



Those 3 boys are my 3 little brothers - Adik yang tak berbaju on my right the bongsu in the family, Epi berbaju merah the 2nd last in my family and another boy yang x berbaju Ayin, no 5 in the family.


My 2 little brothers, Epi and Adik


The pregnant lady, Nana my youngest sister, next to me Wana my sister in law



Seluar biru, my bro in law Yus, Nana's husband and my 2 other brothers Ayin and Adik

camne blurberry x kalah, adik badik aku jer segerombolan!

The soon to be a keeper - anak kawan Umi Mia, very the


Black shirt - Ann the Crookert, the pink lady pembawa air2 mineral yang berkotak2 mewakili Lestat - Umi Mia, the injured lady right depan Umi Mia - Baby Arisha and the family of my Keeper of course.

Sian babyarisha, 2 kali kepala muka dia kena bola, but the 2nd time was the worst sampai darah2 mulut dia dibuat adik aku!





Another looser from Berry2 - Faizah France

Faizah - let s have a mother's chit chat nganyam ketupat soon!!



The loosers from top left: Milla and Mr Kambeng ni pun byk vava vavavaaa bagai, a lady all the way from France Faizah and Husband, Azhar and of course their Captain


The Photographer - dia scored 3 goals ye!




Ko dah kalah kan? u get out from my court

yes mam!


The hot papa mama of Red DIVA!!!



the famous models in my blog - Abang n Gegirl!



ya udah...!!! berejam aku buat link korang nih, lama gila!!!



Apapun, terima kasih jutaan tak terhingga kerana menjayakan RED DIVA FUTSAL, to the penaja Lestat air mineral ko 2 kotak lebih so akak kekahkan kat team adik bongsu akak and oso to the banners penaja Eiza yang tak dapat hadhir, Rickywan yang stranded di Melaka Lala. X lupa pada Kak Jie yang berhempas pulas menyediakan map to Ampang Sports Planet.



Insyallah, i ll host another round of futsal, only for the boys or girls sahaja, no more mix futsal, as i said again, the boys main zalim x bg bola kat girls, and we ended up buat catwalk lam court.



Terima kasih to the supporters of this futsal x kira dr burberry or Red Diva sekalipun, yang pasti..



RED DIVA IS THE CHAMPION!!!





16 comments:

Lily . Lulu . said...

huhuhuhuh .. sangat syiokkkkkk
nice getting know all of u guys. memang bess la malam semalam..walaupun burberry kalah di tangan red diva, kita sume tetap kawan ;)


lebiu all .. muah muah :*

Rickywan said...

Kak red...best kan futsal tu...btw sorri la rick x dapat dtg semalam, untuk hannan & the team, korang still the best yer...jgn marah kalau aku kutuk2 tu....

but...but....
one thing must u all know, red diva lagi best...

hehehehehe

Miss Nazla said...

catwalk ke? wow! ekekeke

Wawa said...

tho kitorang sampai lambat, aku tak main, dan blah awal, tp knowing you was the greatest thing that happened to me last weekend.

betul, tak tipu.

dan kak red ni aduh kecik orangnya.

den tak sompek nak blog la.

nak gi sabah esok. nanti balik sabah aku blog bagai okeh

mad redo1 said...

uish... mad redo1 dah selamat sampei ke kT after a fun-filled weekend in kL...

tumpang sket: anybody who has my face dalam photo, please e-mail them to me at mad.redo1@gmail.com

thank you... kena bayo ke nih red mummy?

ween said...

CaiyokLah RED DIVA!!! TAHNIAH TAHNIAH

Jie said...

Tahniah kak ...ur team Red Diva tu...mcm aku ckp dulu erk..aku tak dpt lesen nk g kuar memalam..so aku dok tunggu dpn TV kot2 ade siaran langsung...hampeh...yg ado tu S'gor lwn S'pore.


16-10........tak de la byk sgt tu beza tu....janji menang..kan..kan!

babyarisha said...

kak..
told ya'
Red Diva Team CHAMPION!!!
wakaka..
(seb baik xbengkak muka adik yg xcomei nie)
huhuhu..nape ler xsnap pic darah yg m'buak2 kt sink tuh!!br real..
huhu..
nxt game kita rembat bebetul ek.. baby pun asik dok lari2 xdpt bola.
p/s:nk curi gmbor..mekacih

Jelly said...

Tahniah!!!!!!!!!!

Zana Sadri said...

Congrats kak red and oso RED DIVA TEAM!

bestnyer dpt jumpa reramai ek.
Wpun lesen kuar mlm tak lepas tapi len kali klau ado lagi nak gak menempel wpong takleh join men futsal :D

btw, congrats tu Team B gak coz memeriahkan friendly game ituh. (iye ke? tehehehe)

Umi Mia said...

Memang cayalah...lets do it more often...kan...

one love said...

eventho, i'm not involved that nite, main futsal memang syok! mlm tu i cuma dtg temankan umi mia je. and thank u for the lovely pic of my baby montel. he adores football so much, walaupun baru 1 thn 4 bulan. so, maybe next time, kalau kak red arrange another game, i'd like to join. dah lama tak menyepak! huhuhuhu...

Hatta Dolmat said...

red mummy~~~

bile nak banje sup melethop nih???

over lah diam jer kt tingkat 11 tuh...

Jelly said...

hello akak flowerpower... bila nak update blog... dah bersawang kak oit..... he he he

RedWGG said...

sowi kak red...
tak dpt datang
mmg ader hal yang 'tak mungkin' dapat di elakkan..
sgt jeles tgk gambo semua..

congrate yea!!

eiza said...

wow.....tahniah tahniah!!!!
kemenangan yg dijangka...