Thursday, August 30, 2007

The Blog is upgrading...



i m not connected to the internet, pasai semua dia nak conquer.


anybody wants to take me out for supper? Husband i caring, tapi i x dak boipren yang caring plak...


wakakakakaka




16 comments:

Wawa said...

alahai kak red oi.

seksi sangat gambar sirman tuh.

:))

sebol said...

dia tengah pikir macam mana dia nak buat tag cloud tapi bini dia tak suka boh tag/label.

Red Mummy said...

wa - dia bukan tau aku snap tuh..syyy diam2...!!!

bol - manyak la ko nye awanan tag!

Rickywan said...

kak..huhuhu....nak carik bokpen ek..nanti kene kejo dgn sirman baru taw...hehehee

Lily.Lulu. said...

tido je la kak .. bongkang aje kat katil tuh. biorkan engineer menyelenggarakan kemerahan yang ada.

agagaga .. saya kasi dia satu keje semalam.. hehehehe

:D

jom la deting ?? ingat nak mc la esok. akak pree x ?

mad redo1 said...

tinggal le mad redo1 jadi husband yang caring, boyapren yang caring, pren yang caring dan apa-apa lagilah yang buleh caring tuh...

hehehe... MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

Jie said...

sharing is caring...alamak..tak moh...share..tak moh....!!

Red Mummy said...

esok ialah ari aku nak membongkang la ly, sabtu kita ada projek kan?

mak merah caring tak?

ling?????????????

Lily.Lulu. said...

kak red, sabtu kalau siang2 boleh .. petang tak dapat ..

esok petang .. x mo ke ???

miss^dbab said...

kak red dear, love reading your blog..baguslah u buat camgini..if i ada problem,i can always come to you kan?keep it up!lovin all your shoes oso. :)

eiza said...

class la blog kak red...cun ar...kata ade gmbr yg buat banner tu...takde pon..cmne nk proud nih??

Lily.Lulu. said...

mumy. i go sleep 1st. gud nite. eppi merdeka day :)

sok kita deting ye .. insya-Allah

Red Mummy said...

yeah yeah...aaaa, hi ms dbab..i went to yr blog, tp sbb mt ngantunk nnt akk pi lagi

banner atas tu bukan ko buat ke? gambo2 yang belah kanan akak tu eiza..aku dah lupa sapa yang buat lak...

klubbkidd said...

wei laki ko tuh cam porn star da ko snap camtuh. LOL! sabau jerk la...
same goes for the lalat thing. and you KNOW i've been through that tim and time again. not worth ruffling your feather boa for idiots like that.

^::redZ-Ziaf::^ said...

kak red tak perlu bopren yg caring lah....

kak red kan ader readers yang caring....... kan.....

btol tak uguys....??

kak kujie nak share aper nieh...??
haha...!!

v(^_^)
peace

eiza said...

bukanla kak...tu reader lain yg buatkan tu...
kang tak pasal2 org lain dpt name..marah lak dia.hehe