Monday, August 13, 2007

The Walk to The Scene...







The venue...

The writings..



The white and the simple sunday sandals...




The shoot...

12 comments:

sebol said...

akhirnya ada juga posting bukan berkaitan futsal

heh

Fozalin said...

wah kak red kene intebiu ek? btw congrat's..... disebabkan akak menang, nnt saye bg pinjam "L" ekeekkeke

Lily . Lulu . said...

kamera org tuh bess .. tapi kak red lagi besssssssssss :D

Lestat said...

Congrats on ur winning team..yay!! Sorry..cannot make it to that game.

Zana Sadri said...

wah..ada interbiew session plak ke pas menang futsal??? beri de vass!!!
:D

(nape kasut n sandal kak red nie comey belake ek?? tang kita duk carik kat kedai tak bekenan sokmo.. cam nak mintak kak red carikan pulak.. ekekekeke)

nikfarizah said...

wooow..ada org proposed you jadi model ker??? interesting...

I went to Blook just now..kat Subang Parade..hehehhe...kasutnya cantik and murah..thank you for introducing!!

DiaHarris said...

hamboi2.... :p

Pato & Pearl said...

jangan lupa snappy tu mesti Vogue diva lah kan.. ;)

Pearl

ween said...

ewwahh.. ewwahhhh.......

mad redo1 said...

ada sapa2 nak interview mad redo1?

hehehe...

Affy Ronan said...

wah wha wha..affy very the x sbr sbrr nak tunggu...

Red Mummy said...

x de maknanya mak merah nak jadik model

udahlah aku ni gemuk, tinggi lagi lily tu dari akak merah ko ni ha..