Tuesday, August 28, 2007

The DVD's Pailang...


we didnt go out to watch movies kat wayang anymore, since a year ago..


pasai this DVD's shop - is rock!!! (abang idham bakpo ngajar aku ckp rock, cayalah!).



He spent his nite life watching DVD, while the wife is blogging. Jadi menjawab soalan kenapa blog dia berkulat kapuk... now u know already la kan..



13 comments:

ashterix said...

dah update dah!

alieys said...

k. red, lawaaaaaaaaalah font 'computer' nie...:), kwang! kwang! kwang! kih2

Red Mummy said...

dan dan dah update kan...!

alieys, ko gak yg bising2 x bagi aku pakai courier font, so every entry aku tuko macam2 font...i hear comments but i dont like complaints.

tada...

Lily.Lulu. said...

haa'aa. memang kuat tgk dvd, kak red plak kuat tengok pc :D

ngeh ngeh ..

lame bebeno salam suaminya
kite kang terlelap nih mumy oi !!!

Red Mummy said...

ly coming coming..

idham said...

:) red....memang rock!
malam ni kunun2 aku tegur lah kan...yg jawap teguran tu ghupo nye sirman...hehehe...nasib baik sirman tgk blog aku dah 50! x de lah kes jeles...
anyway, kapel ni memang rock la...!
way to go red and sirman...

u r invited to dubai...anytime, kasik tau jer.

idham

mad redo1 said...

DVD & blogging & TV & futsal - sumer masuk agenda mad redo1...

poll nkao tu kena ada 3rd choice: 'wa tak kesah mana2 beb'. kalau ada yang tu baru aku klik...

the legend said...

wah, the red mummy memang merah...
keep on redding na...

sebol said...

A2DP anyone?

Red Mummy said...

bang idham - nnt sirman bukan sukirman tau, sirman email apa2 yang patut..thanks bang!

bang mad - poll tu sirman yg buat, cam biasa lah aku mana tau mende, tp kalo x de pun x pe lah..aku cam suka je template baru nih

hi encik lagenda - welcome welcome...

amendenye bol?

truanta said...

ader ker dia kater bau bdan ak kak redz nih...
hahahahaa.....

tu piracy kerr??
mmg common kan org2 nak sesenja nih kakredz kan...beli dvd tgk kat umah....hehehehe..gurau jer..:p

Red Mummy said...

dalam aku das kan dia, sempat lagi tu dia bagi 8 bijik...pandai ko kan truanta

klubbkidd said...

aku taw kedai ni kat mana. hiks... siap ada 'bilik rahsia' agik taw!!!!