Monday, August 27, 2007

Gegirl the little diva...


abang tido lam keter
daddy kene kendong bwk naik
gegirl merajuk
gegirl nak daddy dukung gak
daddy tak larat...

mummy ugut
kalo gegirl nangis
mummy tempek muka gegirl cry cry lam blog mummy
nanti gegirl shame shame


gegirl turn her face
gegirl cry tp gegirl nak maintain vogue
gegirl x nak masuk blog muka shame shame cry cry



daddy kuat
daddy angkut gak dedua
daddy kendong gak dedua
mummy snap snap


mummy mmg fear factor
tp mummy x kuat dukung abang


yeey!!! happy happy!


12 comments:

Lily.Lulu. said...

meh sini meh gegirl, auntie dokongkan :D

Balaci BlueQuil said...

Ni dah boleh dijadikan acara sukan ni.

lari sambil dokong anak (lebih drpd 3 tahun) 100 meter.

BlueQuil vs Red Diva


--sebol

Anonymous said...

sib baik mummy nya pon tak mintak dukung..... hehehhe

**moonmoon**

Jie said...

nk dukung la jugak kak.... nak tercabut kaki aku ni menapak nk tgok bunga api...tp hampes...tgok api dlm mentol lampu tepi jalan je..

Zana Sadri said...

cian nyer gegirl.. meh untie kendong meh. dgn buggy mirul. tehehehe..:D

RedWGG said...

nsb baek adam n aqil jrg mntk dukung..
kalu tak patah pinggang ibu...
hehehe...
comey nye gegirl even tgh muka monyok!!

nikfarizah said...

nice new template...

cantik kasut baru tu....

Anonymous said...

ko gi wayang mana tu kak red? & sape yg tgkp gmbr tu? budak keje wayang tu ke?? pose maut ko ye kak...

Umi Mia said...

memang bab dukung mendukung yang payah ni ngan budak...tu sebab kalau berjalan kat shopping complex..i suka carik tempat yg ada car buggy...bagi dia ralit sikit....kalau takder....samalah ngan sirman...bapak dia lah yg kena entertain....

nAt aka nAtsumi said...

SO SWEET.... :)

azrid said...

sungguh perkasa si sirman itu..
Bile sirman nyer entry nko nak buat mak merah nye..
Dah berkulat duk tunggu ni..

Red Mummy said...

anon - sila rujuk entry selepas dan selepas2 ini la..baru tau kat ne...

kak linda - sirman nye blog tu, sama ngan tuannya lah. bininya mintak upgrade blog ni pun makan 8 bulan, aku x tau la bulan bape dia nak update blog dia..

dia ckp asal dia nak cite, bini nya dah citer..

mcm le aku seopis berkepit ngan dia 24jam..