Sunday, August 12, 2007

We are the Champion!!!!



10 perkara yang anda perlu tahu selepas pertemuan RED DIVA vs Burberry..




1. RED Diva players janji datang 30 orang, tapi yang datang just less than 20 orang...tetap cukup yet berlebih2 le pulak.


2. Paling kesian wt Burberry, utk masa pertama sahaja, ada 4 orang players sahaja...x nangis ko dengo?


3. Timbangrasa dari RED DIVA, 2,3,4 orang players termasuk le my 2 brothers terpaksa dihantar ke Burberry - kesian tengok dema oi..




4. Len kali jangan cakap besar, va va vaaaa lam blog pastu nan ado!


5. I told u bout my 4 brothers, and everyone agreed that my 4 brothers + my sirman are so damn good...tu baru va va vaaaaaaaa namanya!




6. Ini adalah futsal pertama dan terakhir yang akan dianjurkan RED DIVA melibatkan 5 men players + 2 ladies players di dalam court pasai, semua girls yang masuk court hanya buat catwalk kerana guys menguasai permainan tanpa membenarkan kami menyondol bola walau 2 saat...sungguh zalim!




7. Next game hanya futsal for girls sahaja yang akan RED DIVA anjurkan, memandangkan boys amatlah tamak haloba merembat bola.







8. Untuk menghentikan permainan terakhir, kerana boys x geti2 lagi nak benti, maka girls terpaksa post2 menarik lam court, barulah dema geti nak berambus.




9. Dah tau kalah, wt 2 hours game, jangan tamak mintak 3 hours pulak, dah sah2 team ko x cukup orang, aku dah sedekahkan 5 players aku pun lubang ko berbolos2 jugak.




10. Dengan rasminya diumumkan RED DIVA MENANG BESAR 16 BERBALAS KOSONG....eh silap 16 berbalas 10 jer..





THE WINNER OF RED DIVA FUTSAL GOES TO

RED DIVA


I told u...






i ll upload more photos and info..terlalu ramai prof photographers malam tu so tunggu dema email to me la yeah..




9 comments:

Affy Ronan said...

hahaah..kak red..bagus2..congrate..esok jgn lupe pakai vogue bagai..hehehe

Rickywan said...

Yes....akak aku menang gamak nya....wah mana nyer si burberry tu punya players???

16 - 10 tuuu....

Kalau aku main ntah2 lagi byk diorg bolos kak...

Hannan....jgn marah ha...

btw...kak...hadiah akan menyusul....berupa cencaluk 2 botoi..ekekekeke...

fireflies said...

heheh tahniah tahniah.. so ari ari kene pekena roti canai la ek

Lily . Lulu . said...

yahuuuuuuuuuuuuu !!! we are the champion !!! :D :D :D

muahs :*

sebol said...

Korang makan kat mana?

Equilibrium said...

eleh...setakat main tipu. mana x leh sumbat berdengung!!!
eh, blog mana yg sker sgt dok va va vaaaaa tuh? bagi kat saya link tu kak. saya nak takek dia jap!

weh lili.lulu....bak balik camera aku!!!

Lily . Lulu . said...

hahahaha . equil, meh sini meh amik kamera :P


wekkkkkkkkk .. dia sedey tuh burberry kecundang

~wan hidayat~ said...

ni lah 1st time nak drop shit kat page redmummy, selalu sgt berkunjung kat cni tapi segan arr nak leave anything...nice blog, u r so red...but the most thing i liked bout ur blog is the "language"...so slumberrrrr and str8 forward,huhuhu!!!!

sebol said...

Bro rick tak datangkan semalam-?