Thursday, August 30, 2007

Seiras wajahku...


Depa ni semua ada iras wajah ngan aku. Logik ke? very the menyeleweng punya fakta la weii...!!






Mekasih to Lestat, yang begitu bersusah payah menunaikan hajat si mereka2 yang ada dalam gambo itu utk merasai kehebatan seiras wajah ku. Zhang ziyi to comel...mak suka!!! yang lain hagham aku x kenal, si mala tu sah2 le aku tau!!!



To all of you, have a good cuti2 merdeka, and MERDEKA! MERDEKA! peace!

15 comments:

sebol said...

apasal tiba2 aku terining nak "facewrap" ni....

Red Mummy said...

bol ko tau tak, punya ramai readers aku ada gak yang mendengki jadi anonymous semata2 nak sakit2 kan ati aku yang murni ini kakakakakakkakaakkaa

the more i put my face here, the more i enjoy telling ppl bout my life, the more la lagi sakit ati si anon2 yg berkenan..

mana lailing aku ni..

yang meh kita letak lagi gambo byk2 yang..bg dia lg bengang..

truanta said...

ceh muka dier cam normala samsudin lerr...

btw liya kebede tuu saper??
slamat x gelebeh kaper...hehehe

Lily.Lulu. said...

kak red x leh blah oke... normala shamsudin ?? buwekkkkkkkk

agagagaga *kidding*

ampehdotcom laa

Red Mummy said...

truanta - heipppp!!! muka dia yg cam akak ye!!!

again ly - muka dema yg cam aku ye!

Wawa said...

haha

lalat dimana2 saja

apa nak wat, that's the price you have to pay in order to be a celebrity.

Red Mummy said...

wa

i found new term in this blogging world:

e-librity

nice huh?

Jie said...

mcm muka amoi siam je...tu kak?

larikkkkkkkkk.....!!!

Red Mummy said...

kak jie

nak tau cite tak kak

sapa pun muka amoi siam muka cam cina ke muka apa pun kan, tapi ko tetap gak suka dok kat sini kan kak kan?

ni aku nak tease2 kat yang berkenaan, yang dok belek2 muka aku tetap x puas ati, yg dok kata muka aku cun sangat, hallo kalo x suka tengok muka i yang jelita ayu yang selalu dikucup2 dek laki i ni, u blah aaa..sibuk je tau..

Lily.Lulu. said...

ada lagi ke anon yang x puas hati dengan raut wajah muka akak aku yang ayu lagi jelita bak mustika ratu tuh ..

ish ish .. dema x reti bahasa melayu ngan inggeris agaknya. mungkin nak suh kak red terangkan dalam bahasa keling atau china atau pun siam tak pun jepun.

kalau x leh tahan, blah aje. jangan jenguk blog nih. nanti hit blog dia makin tinggi, korang jugak yg jeles. nampak tuh dah nak dekat 90,000. sape nak jawab ???

:D

Jie said...

besa la...PHD

kan uni² semua baru convo

ramailah graduan yg ada PHD!


kak...ko tak p tgok bunga api ke?

kalo ko tak p, sapa nk cucuh sumbu bunga api tu kak...????

Red Mummy said...

kak jie x kose aku nak pi, nak suh aku stranded lam jem 2 jam cam ko kena tuh?

kat view dr balkoni condo aku leh nampak segala, beratus2 org akan beratur kat bwh condo aku nak tgk fireworks, so x yah la aku nak susah payah kak ji eoi...

every year merdeka or new year eve kitorg dok umah je, lain le ms bujang2 lu kan..

ly - ko x rasa dia org tu cam biol sket? dah sah2 aku ada no hps, ada email , terang2 muka cerita aku kuor paper, pe lah nak malu2 letak anon, dah tu ckp kasar2.

kalo anak jantan, meh ke depan masuk gelanggang lawan ngan rickywan

kalo betina, meh sini aku ajar ko masak.

ngeng tollah..

Red Mummy said...

one last one..

sat gi aku leh detect dah sapa anon tuh..

bukan susah sik..

kita push2 jer, dia anto le carut2 dia..

one last one..

RedWGG said...

selamat hari merdeka kak red!!
tgk bunga api dari balkoni?
wahhhh...
bagusnya...
rindu umah kat sg long...
hamperrrhh..
ok..enjoy the holiday tho!

Being Normal said...

K red, masa muler aku tgk muka ko,aku trus teringat intan sarafina!!

Pedulikan all those makhluk yg takde keje lain,they all tu takde maknenyer!!!