Tuesday, August 07, 2007

Tit tok tit tok....





for being a good man to his wife, to his son and to his daughter (sejak ada sparkle grey, sian dia kena parking luor...)




same design, 1 purple and 1 green. quite cheap...from Blook Bangsar.




3 aghi je lagi koo.....





9 comments:

Jie said...

kasut lagi kak?

ko nak takek kaki Burberry tu dgn kasut tumit ni ke?

Lily . Lulu . said...

hahahaha . betol kak jie ckp tuh. kak red beli kasut lagi nak pakai time main futsal kan ?? :P

cantik kasut ... nnt kak red pakai time futsal ye.

Cikgu Suraya said...

Cecair apa yang ada dalam botol tu kak?

Ditergent untuk kasut?

-sebol

Rickywan said...

Kak,
Rasonye..kalau takek dgn kasut ni alamat buberry tu manyak yg masok spital...

takut aku...

larikkkkkkkkkkkkkkk

Wawa said...

lawa siot.

kalau kena takek yang kasut ni pun takpe.

aku suka..

MyHeart said...

amboi kasut ko menawan tu kak....gewam ai tengok tau!!!elok gak ko beli kasut tumit camtu...sabtu sok ko takek la kaki derang biar tak bole main....hehehehheebagus betul idea kak jie tu...harus dijadikan panduan...hahahaha

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Kasut purple cantik....i like!!!

nikfarizah said...

red, Blook tu dlm Bangsar Shopping Mall ke? ke kat mana...cuba describe skit....lawa...nak jugak..

if u dont mind...how much ye??

Red Mummy said...

kak nik

blook nih kat deret ngan mcd, jalan telawi tuh, depan mph tuh, it s the middle shop.

very cheap kak, 2 pairs tu at RM120, ada lagi satu kaler itam, comes wt 3 colours.

all - aku kalo nak takik burberry, apa kes pakai kasut nih, pakai kasut boot jer terus, tendang terus simpang renggam (wah cakap beso mak merah, sok2 aku gak yg dok dalam goal kang)