Wednesday, August 29, 2007

Mak...

I m on diet, but encik sirman x diet ye...
4 nites a week, Mak tapau the dinner for me, she cooked extra for sirman and mak merah will tengok2, rasa and join sekaki!. Her daughter is so lar very the bz lady, balik bila bulan dah kuor...so lapar, i ate alone tonite, kids dah tido and sirman is still kerja kuat di malam hari.



yummy!! air tangan mak mmg sedap...!!!



14 comments:

Umi Mia said...

air tangan mak sendiri mmg sedap....walaupun mak i tak suka masak dan kadang2 harapkan air tangan anak dia ni tapi sesekali dia masak....fuh...memang puas...semua anak akan rasa perkara 'ini' yang sama kan....???!!!

Jie said...

ooooooooooo..tu menu org diet ke kak...sampai jilat² jari tu

Red Mummy said...

mia - sedap sedap...mak aku goreng sayur je pun sedap.. oh wkend ni mak merah kena jadi chef lah..cuti 3 ari, siap lah aku berkampung kat dapo!

mak jie - dinner tu utk laki aku, dia ckp dia very the late, aku tgk lauk tu very the kelassss! asam pedas tuh..sian lakkan..so aku bedallah...ngah diet la ni, cuba ko ngk aku kan dah slim sket..

sebol said...

Bila nak buat entri nasi kambing lak?

Red Mummy said...

x dak salad laaa bol

sebol said...

redmummy mak merah,

aku dah sms sirman ajak tengok bola.

JOM!

Red Mummy said...

hah pi la korang

aku kena jadi mak kat umah ngan anak2, abang nye homework nak kena belek.

biar le sirman layan bola ngan ko jer

sebol said...

Sirman taknak pergi

jadi aku hantar anak aku suh ko jaga je la...


heh

Lily.Lulu. said...

buat orang lapo nih. dah la x sempat nak lunch lagi. dok rushing tadi . hiayyaa .. lapo lapo

:D ngehhhhh

Red Mummy said...

bol bley...RM200 sekepela under my care.

ly - ko bongkang sampai file kita anto pun ke mana perginye ye..hehehehe

eh eh br aku pasan gambo kita dha bertambah, ko bg sirman ek? hahahahahah korang godek blog aku poyo2, aku tuan rumah haram x tau apa...

Zana Sadri said...

baru je mkn semalam n kemarin asam pedas. tapi mil la masak. huhu.. sedap gak. tapi cemane nak ckp ek.. makku masak lagi sedap kot.. huhuhu..(mcm dah lama tak mkn mak sdri masak :( )

RedWGG said...

hmmm...sampea menjilat jari..
haruslah KFC tutup lepas nih..

Lily.Lulu. said...

eh eh akak ni. kan saya ckp memang saya nak tido. maka terbongkang la dengan besnya sebab pagi tadi hujan.

hahahaha ... bila masa kita tambah gambo ?? belom lagi tambah

malam kang kita akan proceed next project !!

ngeh ngeh
:P

Rush Murad said...

Asam pedas ikan selar/kembung........sedapnyaaaaaaa......... terliur nih......