Monday, August 06, 2007

5 days more...








was waiting for my mr suami at the lobby of VA, when i bumped into this hot malaysian's designer....Hatta Dolmat - motif kata laki aku hensem tapi x puji mak merah? harus ko kan!!!




lunch wt my '5 potpet's geng' - the boys were rushing for solat jumaat yet the girlst sambung nganyam ketupat...



my 2 double Hs - gaduh masam muka senyum tawa, x kurang. Mr Coach cant attend to our RED DIVA FUTSAL, he is currently away to Vietnam and Australia.


Lucky you Burberry!


the 3rd time she wears baju kurung kedah to office. Dia challenge mak merah, bila lagi aku nak berkurung kebaya kedah to office.

Mak Merah jawab - soon soon, coming soon.


lagi 5 ari je lagi, korang dah ready ke?




4 comments:

Jie said...

kak...ngape la kalo ade pic mesti ade sudu garpu..bagai tu....telan air leoq je kami yg nengok ni kak oooo..tu penderaan tu kak

mad redo1 said...

nanti nkao jumpa lagi si hatta dolmat tuh, buleh suruh dia design baju batik mad redo1 pulak ke?

hehehe...

Fish of Pisces @ 5th_E said...

all the best for ur futsal match nooo... i'll be terribly busy that weekend *is it* eh, r u paying homage to Lea or not? tah bilala nak jumpe kakak Red ni in person. huhu.

Anyways.. GO RED!!!

Hatta Dolmat said...

~~~~muahahahhaaa... jiran ku yang merah...

motif tau...sah2 ur hubby hensem,..tak salah loh puji..

~~marilah bermandi manda di kolam itew..

~~~jom mandio tengah hari atau tengah malam..


~~nanti jom makan skali loh..

~~fiebie pun ada..tapi bukan serumah i.