Saturday, August 18, 2007

The Famous Sabtu...


who will be the first person:

1. sms aku di pagi Sabtu 18 ogos 2007

2. berani lagi kalo tepon dering2 my both lines di pagi Sabtu 18 Ogos 2007

3. x kira lagi kalo kaco my main line di pagi2 Sabtu 18 Ogos 2007

4. carik lak sirman nya no, kaco aku di pagi2 Sabtu 18 Ogos 2007 bila semua lines di atas 'bertunang'.

5. who will be the lucky person?



and that fellow will get.....

a) aku bagi korang options to decide lah...

b) aku decide tapi korang gak kena pilih...

c) tiada yang di atas

ngeh ngeh ngeh



...ngape la suamiku si sirman itu sungguh menggilai menyuruh bininya menjadi model bergambo.... adakah kerana anak2 sudah ketiduran lena di rumah maka aku jadi mangsanya.

Entry RED DIVA on air diperam dulu demi menghormati The Famous Sabtu...blink blink! hik!


9 comments:

mad redo1 said...

mad redo1 pohon maaf kerana dia berada dalam keadaan 'blur' untuk memahami entri ini, apa2 pun dia redho saje lee...

hehehe...

Cikgu Suraya said...

Ini adalah satu komen yang menyemakkan.

Tmabah lagi 1 soalan
siapa first masukkan dalam blog?

--sebol

Miss Nazla said...

aaaaaaa jap. saya juge tak paham situasi ini. terangkan pls

crossw0rd said...

salam..
sape sms akak dulu de adiah ke?
br bgn subuh ni kalo sms cm ade can je to be d 1st..
p sygnye xde no akak so sms kat sini je laa..

*sms to kak red*

dipagi yg hening ni sms ku tujukn dgn ucapan selamat pagi:)

Jie said...

camera baru erk...ngehhh..ngehhh...jarang si sirman tu nk posing mcm tu!


oooo kak....aku paham...sms ko mlm tadi kan..korang kuar mkn2...tu!

cess....Slmt bercuti mak meyah.... percutian pertama dgn Spargkle Grey ye...huhu..hv a safe journey ya....

ween said...

ween nak hadiah jugak...

Lily . Lulu . said...

x dapek nak jadi 1st person laa .. sbb tido dengan ganaz sekali malam semalam .. bangun pun dah lambat

nasib baik lahhh x mimpi :P~

Red Mummy said...

semua gagal...

abang ipar aku gak yg first person to kaco aku di pagi hari!


kwang kwang kwang...

Abah said...

ami beli kamera baru?
welkam to da club!