Wednesday, August 08, 2007

SO hurt!!!

update at 6pm: the mulut still keep on talking, so i told one fellow that i told my HUSBAND bout this, and mr laki replied:

ek eneh... sebijik aa cam g****... mengayam ketupat semua...

sabo jer la...



SUSAH JADI DIVA NIH - ADA JE YG MENDENGKI!



heard some stupid news - rumours yang sokmo jadi mainan 'typical malay'. i just hate it.


so aku makan cam nak rak. geram.


saw Baskin & Robbins icecream from the hot duda's blog, x leh tahan....dahlah ngah bengang wt those 'typical malay', baik aku menambahkan kgs wt this h/dazs.


sakit2 ati telinga mendengonya.

My dear fren Liza HCM - buzz me once u get this message. Those ppl are just wasting their time, aku gak dpt pahala berguni2 dek mulut2 korang.



11 comments:

Bayang² said...

Akak sayang.. ni apsal terbakooo je ni??? ilek la akak.. jgn kerana 'typical malay' tu kg akak naik... nnti wekend tak larat lari keja bola.. :P

eh akak... u look so canteek la ngn kaler oren.. sejuk mata memandang.. :D

Ghazali said...

Actually Mana ada Typical Malay???

Semuanya Sama Red .... kalau you pergi kat Britain dia orang akan kata Typican Briton gitu ....

Actually Manusia ni semuanya sama ... Melayu ker , China ker , Omputih ker , Hitam ker ....

Selagi nama manusia ...

Sebab itulah dalam ajaran Islam ... Yang kita MENGUMPAT ... umpama makan daging bangkai gitu ...

Apa apa pun ... cool ....

ady said...

apa kata kita sula je that typical malay >:)

Cikgu Suraya said...

g**** == GNOME?


--sebol

Lily . Lulu . said...

sape lagi yang bawak mulut nih. x habih2 lagi upenye ..

sabau ye kak red. makan eskrem memang lazat dan melegakan
:)

ween said...

ilek kak red, orang cam tu memang takde keje. sakit ati sgt ngan mummy red well maintain, active diva. biorkan lah dorang kumpul dose bebyk as long as you're happy.

Equilibrium said...

siler makan kak..siler jamu selera...pastu bayo sendiri..muahaha

tambahkan selera anda hingga 11hb!

i just hate it oso when org sker menganyam ketupat x tentu masa...one of the reason why i selalu jauhkan diri dr sume...

Miss Nazla said...

hoho akakk!! ai baru bedal choc indulgence kat secret recipe akibat tensi ngan mulut org hoho

Zana Sadri said...

ada je org dengki kan??

takpe la kak... ari nie mkn..esok2.. practise. 11hb nnt sure ada kaki yg di lepaskan geram secara tak sengaja.. hohoho...

er...skim tu sedap la..lama tak mkn. huhu...

gegirl nie bagus betul la.. dah besau ckit leh cuci bilik aiyor plak. hehehe...

Jie said...

ooo kak..aku pn sama mcm EQ tu...dia kt ulu " Lu Musang " tu..aku dok ulu selangor yg ala2 US ni..tak de sapa aku nk dengor ngumpat...suci bersih telinga aku tau kak...sedap lagi dengor bunyi burung2 berkicau dgn katak yg buat orkestra mlm2 kat umah aku...;P

Red Mummy said...

i want to lie down

and tidoooooo

dapat main bola la la ni gak pun best