Saturday, August 11, 2007

1 last final day...




lunch ngan hannan i had to cancel my lunch wt a director so that i can be wt them. no lah, they insist to meet me.





Captain korang ni dah agreed to kaw2 bg akak menang, due to satu kesilapan besar gila yang telah dia buat kat akak, i cant reveal it. but of cos, kita nak menang wt pride, so wpun verbally dia janji RED DIVA will win, let s fight bermati2an. aku x nak ada bolos. and aku nak dia telan 10.




i wanted to get punting botol susu gegirl...sempat gak dema snap gambo ni...so ok lah, apa nak malu kan, aku kan Mak yang DIVA, ni keje maknye kan, nak suh sirman carikkan, jawabnya size S le dibelinya plak...i m very the detaily ok!




mmg Lestat ada sponsor mineral water but 100plus kena ada gak, ni air mainan akak, harus diperabihkan ye, num jimat2 tangan captain burberry korang ni lembik, x terkendong dia berbotol kalo nak beli....

wah - very the happy2 kan dedua kapten ni..?

2 comments:

Miss Nazla said...

i luv the last picture. siyes. kapten burberry tu ye ye je sengih. kang kalah jgn nanges ek hak hak

sebol said...

Kalau geng kasut infra red pakai kasut merah, geng kasut bluetooth pakai kasut biru ke?