Wednesday, August 22, 2007

Daddy the Nanny...




Mr Sirman: anak you bape tahun? anak dara i pandai swim, anak u dah pandai ke?

Mr Ah Beng: Talak...mulun lagi, ini anak jantan wa manyak besar tapi umur manyak kicik.

Mr Sirman: Bini you mana? My wife yang kat tepi tu, dok menangkap gambar je, nanti dia mskkan lam blog, so u jgn turn back.

Mr Ah Beng: Bini wa tido lorrr....ini zaman sume bini jadi Mem lor...



The beauty of being daddy the nanny.

12 comments:

vangardx said...

emaknya mana? sibuk bergambar ngan sunbathing le tu :p

ashterix said...

iskk dialog lain actually!!!

hmmm anybody wants to join the swimming session with daddy the nanny :P

Red Mummy said...

shamrularif - takde maknanya puteri lilin nak sunbathing, mak nye ngah layan teh tarik + snapping photos...

sebol said...

vangardx masuk sini?

redmummy sunbathing tengok gambar pantai kat enpon je

Lily . Lulu . said...

nak join !! daddy .. hahahahaha :P

Red Mummy said...

bol - aku tau ko x leh nak menandingi kegagahan ashterix sebagai The Nanny...kakakaakakk

amboi ly - sakan nampak?

Lily . Lulu . said...

oooopsssssssss ..
jangan marah mak

kang kena laser plak
:D

Rickywan said...

kak, awat muka sirman x nampak....hehehee....

vangardx said...

sebol, apsal takleh masuk ke? :D

babyarisha said...

klu sirman wat swimming session sure red mummy tgu tepi pool wif rotan ek? sapa2 yg galak sgt gn sweet daddy sure naik dr pool kna balun gn d garang mummy..
wakaka..

sebol said...

@vangardx

boleh,
Aku ingatkan geng wordpress takmo kawan dengan geng blogspot

ak_0143 said...

huhu... klaka