Thursday, August 23, 2007

Shoes Catalog...



Congratulations to Ms Merc for winning the Ladies Champion of Bowling for the tenants of Twin Tower.


you dont flay2...this is her second year jadi Champion ok!







Ms Bunga is joining the Merdeka parade, she s been practising marching satu dua tiga satuuuuuuuu...dua tiga satuuuuuuuuuuuuuu, pusing kanannnnnnnn!!!!!



I think sapa2 masuk parade, kena paksa rela pakai the askar boots...



kilat lagi nih!lepas merdeka, nak buat apa kasut tu ek?




inilah barisan kita...
yang ikhlas berjuang....
siap sedia berkorban...
utk ibu pertiwi.....


7 comments:

Rush Murad said...

cantik boot tu..... pi jenjalan kat Paris amat sesuwaii... this year aku terlambat nak register masuk National Day parade...... try next year lah. aku memang suka berkawad segala nih, tak tau ler kenapa.... macam macho gituh... yer ker?

Zana Sadri said...

umang aii... masuk parade lagik. cam sonok je kan. tapi.... gelap gelita la pastu. huhuhuhu...
kak red tak join ke? leh tambah slim oooooo...

che sayda said...

Terangkan tiga karektor wanita yang begitu disenangi?

- Wanita yang berkerjaya, bertudung dan lemah lembut.

ur bro, 2007.

i only have the second criteria. x bleh ke? the last criteria tu sah2 la dak kan.haha

kidding k~

Lestat said...

leh tahan proposal utk dpt adk u tu kak..korang tanak tanya aku lak ker..hahahahaha..kena piat dgn tunang aku nnt.

Red Mummy said...

bang tepak - ko bekawad bukan berkhalwat kan? aku dah tinggalkan zaman2 kawad ni, penat aaa....

kose aku nak join, tak masuk dalam rangancangan ke lima mak merah zana oi..

che sayda - dia nye karekter wanita yang dia x suka, sume ada kat akak dia kakakakakkaak

lestat - bila ko nak berlangsung nikah ni? bertaun2 dah aku rasa korang bertunang..eh ye ke? hhehe

Lily . Lulu . said...

ngah bayangkan ..... kak red berkawat


uhuhu ~ :P

mad redo1 said...

lama gak tak kawad nih, aku komander kadet dulu kalau nkao nak tahu... bukan kesatria tau... masuk kawad hari kebangsaan ni sonot, cuma kena siap sedia kol 3-4 pagi, buleh ke red mummy bangun cam gitu?

hehehe...