Monday, August 20, 2007

Run run from Paparazzi...



We are having our short break in Melaka for 2 days. Kena pi wedding penting di Melaka, and sambung terus check in and lepak for a while. Well yg benornya terlalu ramai fans kejar Mak Merah due to the hot news yesterday!!!

Since I am selamba nya busy kulu kilir jalan2 sakan, and tersangatlah penat nak menaip pepanjang but amatlah senang mengupload gambo, so entry hari ni hanya penuh wt gambos sahaja.



RED!!!






small size of photos, should make your life more easier.



It s so lembab kura2 downloading my own blog from my mobile, rasanya korang x kisah kot kalo gambo kecik2 alam ni, janji jgn tempek tampal2 cam picasa yg akak buat tu kan?



Ada bantahan kah? ok kot x?






13 comments:

Kuda Gigit baju said...

tau le google image dah tak indeks gambar....

Anyway aku ada gambar yg similar, gambar dgn gajah
gambah dengan kuda.

tapi gambar dengan kuda special pasal masa tu kuda tu gigit baju aku.
kat mana eh gambar tu....

Wa.....


--sebol

SUPERSTAR! said...

merah mak ngah! aka suka!

Wawa said...

hmm..

nak kene belek2 balik mana dok gambar itu.

kat telefon lama tuh

Lily . Lulu . said...

gambo kecik x puas nengok ler kak oiii !!

MyHeart said...

wah...cuti-cuti malaysia ek?? hehehe...kak red! gambo kecik ni den tak pueh nengok...kocik bona....

Umi Mia said...

Tak beli paper lah sabtu lepas kak red, so cam biasa...baca jer lah online...miskin rm1.20 orang paper sabtu lepas.But anyway.....suka baca artikel tu...abihlah bertambah glamer kak red kita yang 23 tahun nih.....hehehehe

U Rocks...........

The Pisces Man said...

Laa... awat takdak gambo red panda tu naaa?

Ooo... nama Mira ya... haha, baru tau!

Zana Sadri said...

dgn baca paper arituh ngan artikel ari nie... berpinau mata ku kak. adeh.. byk sungguh updet wpong bercuti2 mesia. huhu...panadol..panadol...ekekeke..

Red Mummy said...

eii....byknye rahsia2 mak merah dah terbongkar dek hot news!

korang, nnt kita borak2 lg la ye..


nak pi jalan2 lg nih

The Pisces Man said...

Kak Red, I've created a TAG, and you've been selected. Please read Simpsonised... in my blog
http://boulevard-ijab.blogspot.com/

adrenaline said...

wah...kakred....ader red panda jugak ker??seriously the panda is red ker??

RedWGG said...

uish...mana lak iefa nak bwk abg n aqil g holiday yea?
melaka dah penoh ngan mak menghah..
huhuhu..

Red Mummy said...

the red panda has red blood.

does it count?

ngeh ngeh ngeh..