Thursday, August 09, 2007

Shoes and more shoes...





akak ko yang ngah sibuk buat eksperimen bergambo wt n70 lam ladies room...


tetiba...

Yan terpa aku dari belakang, kurang asam!


Kayse is wearing white flat shoes from Zara at RM299 (sblom korang tanya, baik aku letak rega dia siap2) - gila mahal (cam kasut gegirl version meghah jer)!





Michelle pun kena paksa post kasut pasai mak diva merah nye readers gian kasut..... hers is from Singapore at SD35. Mak Merah is from Eclipse - shocking pink.



sorry boys - kasut lelaki pusing2 balik cenggitu gak lam gambo ghupanya!



5 comments:

sebol said...

Kasut tu boleh bluetooth tak?

atau gambar kasut dekat2 tu, untuk memindahkan gambar yang diitangkap mengugnakan N70, menggunakan Infra merah pada kasut?

Red Mummy said...

sebol - mestila bley! tapi kena ingat, tumit kasut mungkin kena kat dahi ko dulu b4 ko sempat memtooth2 kan kasut2 tuh..

wawa - amik laki ko wa...

Lily . Lulu . said...

dlm toilet pun jadi eh kak red. kwang kwang ... tapi i likeeeeeeeee that kaler ;)

very da nice one ;)

sebol said...

Eleh
Aku tahu itu bukan kasut bluetooth
tapi itu kasut Infrared.

Kalau tidak, masakan nak pindahkan fail kena letak kasut dekat-dekat.

Kasut bini aku sahaja yang ada bluetooth


err nanti lawan futsal geng kasut bluetooth lawan geng kasut infra red ke?

ak_0143 said...

kak red...

nak mintak ampun ni...
futsal 11 hb ni takleh g la... mggu dpn ada test 4 skaligus! back to back lak tu...
so sowi la ek...
ampun sesangat!!!


neway good luck for the red diva team!!!