Tuesday, August 28, 2007

Ms Chocho is in love...

i keep her secret...

for so long...

she comes to me, a shoulder to cry on

she is my Miss Choco





a big bouquet delivered today..

lying on the floor

she is having a mini merajuk wt the boipren

the boipren is sitting under one roof wt me and her

too many 'readers' know bout this blog already

i have to keep Miss Chocho's secret mar...



If this relationship 'menjadi', i will do the official announcement here....so happy for her!




To cheer up Ms Chocho....let s show her shoes here, she is wearing Charles and Keith from Spore at SD30s..




Purple Eclipse for today's mood.


18 comments:

Anonymous said...

cun giler la kasut ms choco tu..aku pun dulu ade beli 3 pasang kasut charles & keith tu tau red...dia dekat vivo city, s'pore..mmg trendy..tp sayang kat msia takde butik dia..

Lily.Lulu. said...

kasut purple sape punya ?? mumy ke ???

sian nengok muke dia .. sedih jek

mad redo1 said...

sebol, aku tahu nkao selalu datang sinik, so nak suruh aku masuk BQ tuh dah tak leh cos kontrak sudah sign wooo... sekian harap maklum

hehehe...

Anonymous said...

Kak Reddddddd....tadik i nampak u...tp segan lah nak tegur...maybe next time kot...:)

nikfarizah said...

lawanya kasutttttt...

Red Mummy said...

anon 1 - i never hv one from c & k...will get 1 since the price pun just nice je kan..

ly - kalo x ckp tu paham3 je lah kan kst sapa dok?

abang mad - terima kasih atas kesetiaanmu pada mak meghah!!! ko baca x ni sebol??ko jgn nak purakpurandakan red diva team ye!!

anon 2 - awat la mung nih..nxt time le yeah..

kak nik - bila nak display kat yr blog lak yr collection?

Jie said...

aku msk sini bkn nk tgok kasut tu kak red ooo...aku nk tgok ko dah edit ke belum html code tu...ngehhh...code mudah mcm tu pun malas nk buat...

Red Mummy said...

ye puan2..itu lah kak jie yang suka mengomel bila laki aku manjakan bininya, dia lak riso aku x geti pakai coding..

kak jie the html lady..

oi kak, kasut aku tu mak orang anak dara lain suka nengok la, ko bedek2 je gambo udah..

Wawa said...

aku masuk tengok kasut dan juga tengok kak red dah ubah ke belum bloglog nya coding.

ehehe.

nampaknya belum lagi ler.

:)

btw, amoi-comel itu senyum dalam kehibaan kah?

macam nak taknak je senyum.

Red Mummy said...

coding bloglog nak tuko bakmende, mak meghah comfirtable wt that, aku x nak tuko kang sirman bising ngan aku, pi usik kaco keje dia..

yang - coding bloglog tu perlu kah ditukar? jwb yangggggggggggg...

CLEO said...

kat sini pun ada kedai C&K. heran yer.. kat bawah kasut tu cap made in malaysia. tapi kedai dia takder plak kat kl nun. kasut n price dia just nice. kalo kak red nengok mesti berangkut membeli tu hehe

Red Mummy said...

cleo - kat mana???

nak pi redahhhhhhh!!!

ashterix said...

ye ling...

ooo coding html kat mybloglog tu ke?

actually i have my own reason y i use that layout (top 9 recent readers instead of the whole readers's with small_pic_without_name_except_u_roll_ur_mouse_over).

the reason is..... jeng jeng jeng

politically it will keep people visit over & over again to this blog to become the first 9 recent readers and proudly see their pic & name display here!

cool tak?

lagi satu reason... sama seperti di atas :P

peace!

Red Mummy said...

wa, kak jie

arap puas ati ngan sirman's answer..

kalo byk2 letak muka tu aku x tau namanya...

so bila yg top 9 readers tu, senang aku bedek2 terus namanya sapa....i hv at least almost 800 readers per day buatnya 7 ke 800 kuor naya aku x tau nama..

CLEO said...

kat negeri saya kak red. belah borneo. jiran sabah sarawak. hehehe.

wawa said...

iyolah kakred.

terima jelah jawapan kakred ngan bangred nih.

kang melawan dia pangkah takmo masuk blog aku lagi kang.

:P

Red Mummy said...

cleo = tertelan air liur akak dibuatnya...aku pi carik kat spore je lah ye..hik

wa - diulang sekali lagi, mak meghah hanya geti post entry, edit link itu sahaja...kuasa blog ni sume atas kose dia, dia nak letak apa, dia nak buat apa ngan blog aku ni sume kuasa dia.

kang aku melawan, derhaka lak kat laki kan kan kan

hahahahhahhaha...

Anonymous said...

hi redmummy,

you can find C & K in most shopping malls. their designs are unique & prices reasonable. now they are having a sale up to 40%
off. you can check their website, order online (i think) or ask your fans in Spore to get them for you
(i m sure they will obliged)