Friday, August 24, 2007

Happy Weekend!!!

the boy is dreaming to get a big bycycle...
cartoon network, 60, 61, 62 and 63...zzzzz


good nite smile...


the girl is dreaming to have more sunshine

u are my sunshine...

my only sunshine....




Daddy has lots of stuff to be done - settle up some of Abang's forms, rebranding of this blog...yes, i m REBRANDING this blog!!! I m the owner of this blog, but Sirman has the power. Kelas tak laki mak?


But Mummy just wanna get a good sleep, and good rest.

~yawnnn~

9 comments:

ezza said...

kak red.. setiap hari..i must read yr blog.. why? pasal blog ni penuh dgn keceriaan, kegembiraan, keberanian,kekeluargaan..
i want to be like you..like your family...dan i nak kurus cam u ..hehehehe..

sebol said...

Hari ini hari posting guna 'old footage' ke?

Jie said...

kak..aku pun penat sgt..nk rest...rumah macam tongkang pecah..mcm kelas tadika....penattttttttttt...nk jejalan blog, nak hapdet blog pun tak larat .....

p/s..kacip patimah satu kak!

Lily . Lulu . said...

me too la mummy .. wanna get good rest .. long long long sleep :D

*mwahssssssssss*

Wawa said...

hari ni hari berblog guna old footage, then cerita pasal sunshine dan cerita pasal semua nak rehat.

ya,

happy weekend u ols.

Zana Sadri said...

DAN>.......... berakhirnya minggu cuti persekolahan anak2 sekalian...
tido cukup2 weekend sbb next week akan mengadap traffic yg naszak :D

Wawa said...

ya betul tu zana.

tho anak2 ku belum sekolah, tapi at least boleh keluar ofis lambat 5 minit la.

kalau time sekolah keluar 7.40, takkan sempat punya nak sampai opis on the dot.

skrg siap boleh update blog lagi masa sebelum masuk opis.

gila

aNoi haLim said...

ahkak..
selamat berhujung minggu!

MyHeart said...

amboi kak red...lame dah aku ketinggalan entry ko nih....almaklumlah kebizian skit kat opis......ujong² bulan ni aku mmg bz sangat....jenuh nak membace sat persatu entry ko kak...tapi kak red punye pasal aku scroll skit²