Thursday, August 09, 2007

Futsal - The Rematch of Fear Factor..




Sehari 2 ni cam x de lak promotion RED DIVA FUTSAL yet bola sepak dah nak diayun esok ni.

Kaedahnya, itu captain burberry main kasar. Hari2 siang malam dia kaco akak. Dia kaco emosi akak. Dia mintak tlg aku suh buat A lah, suh buat K lah, memacam dia suh aku buat. Melolong2 siang malam. Paling tragis bila dia blackmail aku..

Akak, ko bagi aku menang skang, aku shoot ko 1 - 0 jer nanti. U better take the offer.

Alangkan lam tepon jer, kalo idak aku dah karate do ketiak dia. So sebagai seorang pejuang, aku x kan mengaku kalah, unless ko undertable aku 80juta boleh lah aku kira2 katup mata kan. So untuk my RED DIVA MEMBERS - kita telah dicabar, jadi apa kata kita bagi Burberry koman2 10 telur?

Back to this futsal - the details again ni aku tempek lagi…



Big event! RED DIVA FUTSAL VS burberry

Date :
11th August 2007, Saturday


Time:
730pm,surau disediakan


Venue:
Sports Planet, Ampang (dont ask me on how to get there, aku ketuk pala korang kang!)

Match: 1 hour game
(red hot chilly mama is sponsoring for 1 hour game, but if we wanna go for 2 hours, everyone will chip in - ok x??? - b4 the game starts, im gonna take RM10 from each one of u the players jer, ada belen kita kekah for dinner/supper)


On court:
3 male players (including keeper) + 2 female players. x kira la bape byk kaum yg ko bawak tapi dalam court, kena ada 5 jenis manusia ni.


Referree:
No need coz No rules = manyak cantik ko, kang ada yg x puas ati, so 1 referee from burberry and 1 from red diva. aku pun leh jadi referee.


First Aid Kit:
Please bring yr own, think doctor mental or doctor yang tiada kaitan pun boleh rawat korang la kalo injured.


Drinks:
Sila bawa sendiri - Lestat is sponsoring 3 cartons of mineral water, harap2 dia on track coz tunang ayahnya baru pulang ke rahmatullah ari Isnin yang lalu (Al Fatihah).


Red shirt - RED DIVA TEAM x kira ko players or supporters


White shirt wt colourful of pants - Burberry team lead by Hannan


Dinner after the event (just an option) :
Captain of Burberry agreed that we both will not be sponsoring any of it, so it s on yr own :)


Concept of the game:
Play for fun, no gaduh2 but can be ganas2



RED DIVA Team - i will decide on whos going in and whos going out. bila aku suh kuor, ko kuor, bukan sebab ko x bagus, tp sebab aku x nak ko pancit, and memandangkan kita ramai, so kita kena take turn. Tu pasal both Captains nak main 2 hours, kalo x kang ada yang x puas ati asik kena kuor padang ajer.

I m playing of course, and i know banyak kaki yang nak takik kaki aku, but b4 ko takik kaki aku, ko kena pakai tut tut kat dada tangan muka rambut ko, for the first time ever, i m revealing a secret here, kenapa aku dipanggil striker yang ganas, coz sambil kaki aku menakik bola, tangan aku akan bersilat kat badan ko. try me.


Burberry - Just to let you know that this Red Diva was a finalist of the Malaysian Fear Factor.





If i can eat these...
I can do more than that to you...


Just get yourself....
Ready to face...


...a mother of 2 kids


...a wife to the hensem laki


...a petite lady of course



and finally do remember - I was a Fear Factor lady.




21 comments:

eiza said...

kak red jgn mengalah sblm menakik...ignore je segala blackmail tu..hehe...
shoot lebih2 kasi burberry pancit semua...

Lily . Lulu . said...

yeahh !! i like the spirit !!
lebiu mummy ;*


go go red !! ago go !! hahahaha .. teringat aa plak kita zaman sekolah rumah kaler merah !! :D

Lily . Lulu . said...

pertanyaan buat mummy ..
kenapa yeh blog yang hebat dan meletop serta diva ini takde kotak untuk berborak ???


hehehehehe .. jangan mare !!
ngeee :D

Red Mummy said...

anak dara lulu

ko nampak tepi kiri tu ada Red PotPet Redded??

itu asalnya tempat borak carut

tp kaedahnya yang mencarut lagi banyak dari berborak

so since the power of this blog goes to my sirman

sirman cabut kasi simpan peram buat pekasam.

mak diva x leh langgar cakap laki, mak diva taat kat laki ye..

paham??

ya udah..pi tido!

Lily . Lulu . said...

hihihihih .. baik mak !!! camat malam.


kis gudnite mane ??? :P~

Rickywan said...

Kak red..jgn risau la...mesti burberry to kene belasah punya..

akak mesti menang punya..small matter jer tu....

go go go kak red....

Affy Ronan said...

kak red..u will win..walaupun affy tak gi tgk..busy kat muadzam..tak sbr nak tunggu ur latest entry pasal ni..good luck petite lady

Miss Nazla said...

im so proud of akak meghah!

Hasbullah Pit said...

Red Diva vs BurBerry
Red Diva vs BlueBerry
Infra Red vs Bluetooth.


Geng Kasut Infrared boleh ke kalahkan Geng Kasut Bluetooth?

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

I May be loud most of the times..but, I still don't dare to do thing you "do" in Fear Factor...mati hidup semula pun tak rela....

By the way...the fact you link-named me as Ning's Follower made me feel so honored!!

~I Bow..I Bow..I Bow~

Rush Murad said...

all the best la ek.... kalau aku kat KL la ni, sure lah aku pakai t-shirt merah, sambil cekak pinggang.... dan jadi pompom man... boleyyy???

Umi Mia said...

Kak red, don't worry...Eddy Lestat dah tinggal amanat dia kat I..nanti I bawak dtg esok..tapi korang kalau nampak pompuan bwk tiga kotak air mineral..pergilah menghulur bantuan yer....kang bukan u all yg pancit..yg tak main ni pulak flat...

Zana Sadri said...

wah.... bestnyer semangat kak red.

best! Best!

T'row will be RED DIVA's TEAM NIGHT!!! Yeehaaaaa!!

MyHeart said...

adey....respect same akak red la....macamane aku bole terlepas rancangan fear factor yg ko masuk ni kak???? isk....mmg ko berani la kak!!! cayo! cayo!

Equilibrium said...

ni sume propah yg x menjadik..
gambo2 fear factor tu sume impose teknik...saya pon bleh wat...hahhaa...saya siap buleh jadik joe rogan lagik!

xdek makan,saya xmo main!

akak jgn la takut sgt ngan kami k..kami akan mengalah if u insist. kan x baik mengecewakan org2 tua cam akak nie...to kapten abang hanan...kita bg peluang kat depa okkkk.. aku x sampai ati weh!

Equilibrium said...

petang ni swimming sejam kak? n pls buy me blue futsal boot...semalm tershopping sakan..luper kat boot lak..plsss..i jumpa u ptg ni amik k. jgn luper saiz 6 ( giler besar dr saiz ibu jari akak)..muahahha

^eMiKo^ said...

good luck red diva!!!

Jie said...

tp kan kak..aku takut je
dema yg dok dendiam..sengap sunyi tu
aleh2..depa inport pemain Iraq ke, Korea ke...tak pun koman² MU...manalah tau kan..

so cadang aku la kak
esok mintak tgok ic players ye..


< batu api dah mariiii....>

RedWGG said...

wahhh..iefa ngan abg sgt suka tgk fear factor
tak sangka akak merah ader msk jugak
cayo lah..
tapi..tapi..takder lak tgk time akak masuk tuh..
sgt lah rugi..hehe..

Lily . Lulu . said...

menghitung jam ... ngeh ngeh :P
kacau kak red !! kite kat opis ngah busan .. sangat syiok !! keje xde :D

babyarisha said...

mano nk cari tset merah tuk future pakwe nie??? xpe ar..maskot red team will b there tomorrow..
ades..tset merah,suor merah, kasut kaler ijo. buleh x, mak merah?