Saturday, September 01, 2007

The chase and catch..


once upon a time, there s a little blogger...

she s so tiny in the blogging world

till she becomes famous




she s been attacked, back to back

that s the little blogger

she told u many2 times about a story of lalat


and today, during the merdeka day

she made her own way to visit one of the biggest lalats...


the door was closed

noone answers the salam

we left but we will come back



the little blogger is fighting for her right



I did warned you before, right?

13 comments:

Lily.Lulu. said...

skang kol 5pagi kan kak red .. perot kembali lapo

ngeh ngeh :D

Being Normal said...

Daring ko nyah! How I wish I have your guts. Anyway, lalats tu takde le seramai kami yg support ko so jgn dihiraukan yer!

Shah said...

Kak Red nak i belikan shelltox nak hapuskan lalat2 tak berguna tu semua? Haha now they'll know not to mess around with the red diva...

Wawa said...

babe, put the smile back to your face.

miserable look like this brings bad aura to the blog.

:)

ween said...

kaqlau buleh taruk gambo lalat tu nanti.. kalau terjumpa dia kat mana2 buleh panggil dia lalat

^::redZ-Ziaf::^ said...

kejor kak red

kejor......

semoga lalat2 nih tak ganggu lagi kak red

saya tak paham lah... apelah yang depa tk puas hati kat kak red nieh... ape lah yg depa dengki sangat kat kak red nieh... ish....!!

anyway kak red.... selamat berhujung minggu... bile nak banjer roti canai hajris... hehe...!!

Equilibrium said...

be strong babeh...
redha dan tawakkal...
Allah is always with u

joey said...

la.....ader jerk yang nak mengadu domba ....

kenapa lah tak bleh hilangkan perasaan dengki tuh

cuba-cubala lalat ni buang semua perasaan tuh

kepada kak red...ops...mak merah katanyer...sabar ek

sayer sentiasa sokong kak red...dari belakang ajork....

tak mampu nak bagi lain..hehehe

oh ya...yang ni ..bukan lalat ek....wakaka

Jie said...

ambek ko.. ke lubang cacing mak merah kejo!

Kejo Yeop Kejo....!

eiza said...

wht the f**king h**l la si lalat tu ek..dh takde sh*t nak hinggap agaknye dia cari org yg wangi2 pulak..

be strong kak red..we'll always behind u...

Miss Nazla said...

lubang cacing ka lagi? bukan ni. lubang pintu umah dah ni. hoho lalats itu naseb baik je tak jumpe akak meghah ni

sayda said...

be strong akak.sirman loves u. we do as well.be strong and patient ok.
i'allah.everytin is gonna be ok soon.people are just like that. cnt live witot disturbing and dengki at others.

im wit u.

Pato & Pearl said...

all the very best.....

P