Thursday, September 13, 2007

3 projects ...




i feel so tired today. not cos of ramadhan at all. aku x de masalah berpuasa, i ve been dieting for many2 months, not a big deal.

aku penat ngan keje.


during the fasting month, we can leave office at 430 and told my boss that for the first ramadhan, aku nak bukak pose kat umah. he s ok wt that but he needs me to be around for the next days ahead.



which means, today's break fast will be the first and the last at home except weekend? owh!

i ve 3 big things happening right now.

1. i need to do the transition

2. i need to do the big programme ever

3. i need to concentrate and give 200% for the second stage of my target.



my long leave for december is still pending. i hv to take that leave, aku akan jadi ibu yang tersangatlah tidak bertanggungjwb if i dont do that 'long leave'. nak tengok muka monyok muncung 2 kenit tu, ha cam gambo2 atas ni, majuk panjang sedepa!

The no 3 will not stop till aku benti keje gamaknya, the no 1 is ez and the no 2 is killing my kesabaran, dahlah ngah bulan puasa ni, ada gak yg aku das kang.

kalo camni, i need new shoes la...

10 comments:

vangardx said...

olla, syam tak dpt tgk la visitor tu, dah unblock semua dah noscript adblock, mane la tau syam org ke 100 :p

Lily.Lulu. said...

ape lagi, jom la shopping !!!
:D

jangan la asik nak tidoq jeeeeeeeeeee :P

this is azra's place said...

kak red - selamat berpuasa eh to you and your family!!!

A f f e n d i O s m a n said...

alahai kesian kau kak merah...buke dengan kuarge musti besh! tapi tuntutan keje tu kene la ikut.

Anonymous said...

i like it when u solve ur frustration with buying shoes. hehehe gilanyer happening!!

mikaounik said...

happy morning...
hai kak red..semalam berbuka apa

Lily.Lulu. said...

mummy .. ? tidoq ka ?

Zana Sadri said...

lerrrrrrrr..... last sentence tu tak menahan toll!! :p

MyHeart said...

oit kak! takdek kaitan langsung ngan kasut baru yang ko mintak tu....wek wek....

sayda said...

haha.apa kaitnanye ngn kasut?
adeih.macam2..hehe

selamat bgn sahur ek.